Fudbal

Peleov argument zašto Mesi nije najbolji

Legendarni brazilski fudbaler Pele ne smatra da je Lionel Mesi najbolji igrač svih vremena.

Pele nije impresioniran Mesijem, koji ima nestvarne brojke u Barseloni.

“Kako možete da poredite nekog ko je dobar s loptom, može da šutira i lijevom i desnom nogom i nekog ko se oslanja samo na jednu nogu, ko je jednodimenzionalan? Kako? Kad nekog poredite sa Peleom, to mora biti neko ko je dobar u svim aspektima”, kazao je legendarni brazilski fudbaler koji nema dilemu.

“Maradona je bio jedan od najboljih igrača svih vremena. Ako me pitate je li bio bolji od Mesija, reći ću vam da jeste. Mnogo bolji.”

Mesi je odigrao 653 utakmice za Barselonu i dao je čak 567 golova.

Pet puta je osvojio titulu najboljeg igrača godine…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lavica
Gost
Lavica

Ajde Pele ne diraj mi Mesija i ne pričaj puno ti svoje odigrao a Maradona i on je svoje odigrao …
Ne kažem da ova dvojica nisu bili dobri ali ljudi ,
MESI JE KRALJ JEDAN JEDINI I
TAČKA !!!!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

A ne diraj hobita lavici Veliki Pele..sta ti znas o fudbalu

Lavica
Gost
Lavica

Znaš kako ” Zabjelo ” ima nas žena koje vole i prate sport.

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

O čemu pričate ljudi. Pele ima tri titule prvaka Svijeta i preko 1000 postignutih golova, a Mesi Nula titula prvaka Svijeta, i nema čak ni osvojenu Kopa Ameriku. Znači pele je bolji.

gost
Gost
gost

Slazem se. Ali Pele nikad nije igrao u Evropi, a zna se dje se najjaci fudbal igra… Mesiju fali uspjeh sa reprezentacijom (2. mjesto na SP nije dovoljno za najboljeg na svijetu), ostalo sve ima. Maradona nikad nista na klupskom nivou nije postigao – bit prvi u Italiji sa Napolijem prosto nije dovoljno… Ronaldo je strasan, uspio je i na… Više »

Easy
Gost
Easy

možete se svi na glavu poperit,Messi je broj jedan,svih vremena

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

E moj Pele. U svoje vrijeme je bio klasa. Ali kad se pogledaju snimci utakmica, nekad i sad. Nebo i zemlja. Danas sa onim kvalitetom ne bi tri puta loptu takao. Tako je i u košarci, rukometu, odbojci…

Navijac
Gost
Navijac

E moja Stara Podgorice, kad uporedis one kompjutere prije 50 godine, oni ne bi mogli sabrati dva slozenija broja, a ovi danasnji…E, kad uporedis one hirurge prije 50 godina, oni ni bubreg nisu umjeli da presade, a ovi danasnji cuda rade. Shvatas poentu, ne znaci da su ondasnjni nacunici, doktori itd, bili manje pametni od danasnjih, jednostavno razlicite epohe je… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dobro si počeo. U tom vremenu su bili vrh a sada nijesu. Tada mu niko nije bio ni blizu ali pogledaj utakmice iz tog vremena. Sada je puno teže doći do izražaja. Kad pogledaš one odbrane shvatiš da bi Mesi i Ronaldo na svakoj utakmici dali po 10 golova.

Mariofil
Gost
Mariofil

Najbolji je LUKA MODRIĆ!! I službeno!!

Dzogo
Gost
Dzogo

Sta radi sujeta, moj brate

Send this to a friend