Fudbal

Petrovac sa ozbiljnim ambicijama započeo pripreme

Petrovac je upalio motore pod Malim brdom nakon sastanka Uprave, stručnog štaba i igrača, trener “nebeskoplavih” Rudolf Marčić se sa igračima posvetio isključivo terenu.

Pripreme Petrovca će se odvijati u tri faze do 11. ili 12. jula “nebeskoplavi” će raditi na svom stadionu, zatim će se preseliti na Zlatibor, a nedjelju dana pred početak prvenstva (šampionat počinje 3. avgusta) će se vratiti u Crnu Goru.

“Prije odlaska na Zlatibor ćemo odigrati dvije utakmice, a na Zlatiboru će se pripremati veliki broj ekipa, pa ćemo sigurno naći protivnike”, rekao je Marčić na okupljanju, a onda se nadovezao…

“Imaćemo problema po povratku zbog neizvjesnosti gdje ćemo da nastavimo sa radom pred prvenstvo da li u Budvi ili u Petrovcu”.

“Nebeskoplavi” su prethodne sezone dugo flertovali sa Evropom, nijesu uspjeli da je izbore, ali to je san Petrovčana, uprkos tome što šef stručnog štaba nije bio direktan.
“Pokušaćemo da dostignemo formu koju smo planirali i što bolje da startujemo u prvenstvu, gdje imamo ozbiljne ambicije”, jasan je Marčić.

Petrovac su napustili Stefan Popović, Martin Prenkočević, Kristijan Vuljaj, Pjeter Ljuljđuraj, Benjamin Kacić, Marko Kažić, Šo Jamamoto, Velizar Janketić i Zoran Mikijelj, a novi igrači su Luka Klikovac, Blažo Rajović i Andrija Ražnatović, dok je uprava ubuduće najavila kvalitetna pojačanja

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petrovcanin
Gost
Petrovcanin

Sram vas bilo.Pocerali ste kapitena, najboljeg i najpostenijeg momka koji je tu igrao Zorana Mikijelja.Vjerovatno je gresan sto ga je Marcic izostavio iz sastava protiv Lovcena u polufinalu kupa koju je izgubio 4:0 u Petrovac,mozda slucajno a sigurno nije, sagledavsi cinienice nakon tog meca.Vjerovatno je trebao da igra neko ko ce slusati instrukcije trenera koji se bavi tim radnjama I… Više »

Send this to a friend