Fudbal

Petrovčani se nadaju finalu

Polufinalni duel sa Lovćenom za Petrovac dolazi u nezgodnom trenutku, poslije četiri vezana poraza u prvenstvu, usljed kojih je ostao samo na jednom kolosijeku koji može da ga odvede u Evropu – masovnije takmičenje je front na kojem će “neboplavi” pokušati da sezonu učine uspješnom.

“Imali smo nedostatak samopouzdanja i možda hrabrosti u završnici. Ipak, utakmica protiv Grblja, uprkos porazu, vratila nam je vjeru jer smo odigrali kako smo htjeli, imali mnogo šansi, ali zakazali smo u segmentu realizacije”, kazao je trener Rudolf Marčić.

Možda će duel na Zlatici biti prekretnica.

“Poštujem njihovu ekipu i stratega Miljenovića, koji je i meni bio trener. Poštujem to što rade, u drugom dijelu sezone su napravili mnogo bolji tim, što su i pokazali na nekim utakmicama protiv ozbiljnih favorita. Nadamo se, ipak, da ćemo u dvije utakmice pokazati više i da nam je mjesto u finalu”.

Želja Petrovca je gol u gostima.

“Prva utakmica neće ništa odlučiti, ali pokušaćemo da postignemo gol ili u krajnjem ostanemo neporaženi. U svakom slu_čaju, mislim da će rezultat biti pozitivan za nas”, optimista je Marčić, koji ne može da računa na povrijeđenog Vučinića i Mikijelja koji ima kartone.

“Ostali su spremni i vjerujemo da imamo kvalitet da ostvarimo rezultat koji bi nam garantovao ozbiljne šanse da uđemo u toliko željeno finale”.

Send this to a friend