Fudbal Serija A

Pioli: Timski duh je nevjerovatan

Čelnici Milana minulog ljeta napravili su pravi potez – ukazali su povjerenje Stefanu Pioliju, a igra i rezultati ekipe su izvanredni.

“Rosoneri” su u seriji od 20 mečeva bez poraza, računajući sva takmičenja, a sezonu u Seriji A otvorili su s četiri uzastopne pobjede. Posljednja u nizu stigla je sinoć, nad gradskim rivalom Interom rezultatom 2:1.

“Mučili smo se u drugom poluvremenu, ali smo izdržali i pobijedili, što pokazuje da smo napredovali, naučili iz prethodnih grešaka i naučili kako da ostanemo koncentrisani. Timski duh je nevjerovatan, naporno radimo za naše ciljeve”, rekao je Pioli.

Milan ima četiri pobjede u prva četiri kola, što se nije dogodilo od 1995/96, kada je Fabio Kapelo bio na klupi, a na terenu Savićević, Boban, Bađo, Vea, Maldini…

“Volim da mislim pozitivno, smatram da sam optimista, ali isto tako znam da ima najmanje tri ili četiri kluba koji su uložili više od nas i koji su u naprednijoj fazi. Mi smo ambiciozni, ali smo u velikoj mjeri uložili u budućnost”, zaključio je Pioli.

Send this to a friend