Fudbal

Pjanić: Milan, Inter, Napoli i Roma konkurenti

Miralem Pjanić fudbaler Juventusa kazao je da je pred njim i saigračima izuzetno teška sezona i da u borbi za titulu, uz Juve vidi Milan, Romu, Napoli i Inter.

U razgovor za Sky Italia, vezni fudbaler je govorio i o nedavnim medijskim tvrdnjama o razdoru u svlačionici Juventusa pred finale Lige šampiona protiv Reala u Kardifu. Prema tim navodima, Dani Alves i Leonardo Bonući, dvojac koji je ovog ljeta napustio Juventus, su se sukobili.

“Pročitao sam sve o tome i ništa od toga nije istina. Nadam se da će se prestati pričati o tome, jer se ništa nije dogodilo osim razgovora trenera i ekipe. Vratićemo se u Ligu šampiona i ove sezone”, kaže Pjanić i nastavlja:

“Izgubili smo finale od jakog protivnika, koji je u tom trenutku bio bolji od nas.“

Bonući, koji je bio jedan od stubova Juventusove “granitne” odbrane, otišao je u redove velikog rivala, Milan.

“Leo je bio ovdje dugi niz godina, dobro je poznavao klub i znao je kako se radi u Juventusu. Odlučio je da ode, baš kao što svake godine mnogi igrači odluče da odu ili dođu. To je njegov izbor i želimo mu sreću. Ponovo ćemo krenuti sa igračima koje imamo i sa onima koji dođu, veoma motivisani”, ističe Pjanić.

Juve želi opet da ima uspješnu sezonu.

“Prošlu sezonu smo zaboravili. Imali smo odličnu sezonu, ali ne i izuzetnu, jer nismo osvojili Ligu šampiona. Svaka sezona u italijanskoj ligi je sve komplikovanija, jer ne postoji samo Juventus. U borbi za skudeto vidim još Milan, Romu, Napoli i Inter. Međutim, imamo pravi kvalitet da ponovo pobjeđujemo. Ta ambicija nam daje veliki motivaciju“, zaključio je Pjanić.

Send this to a friend