Fudbal

Plavi priželjkuju pobjedu za novi trenerski tandem

foto: FK Budućnost

Budućnost u prethodnih šest kola nije imala loš učinak, ali je i pored toga promijenila trenera Zoran Govedarica napustio je kormilo ,,plavih”, a ekipu je preuzeo njegov prvi saradnik iz stručnog štaba Radisav Dragićević.

Sa novim starim kormilarom, doduše uz dilemu da li kao privremenim ili trajnim rešenjem na klupi, ,,plavi kao prvo treba da se vrate pobjedama.

Da li serija može da krene iz Radanovića?

“Iskreno se nadam da može i hoće. U ekipi imamo prave momke i odlične igrače, a tu je i pozitivna energija koju treba da iskoristimo. Treneri mogu da se mijenjaju, ali mi moramo da budemo pravi”, rekao je golman Milan Mijatović, koji nastavlja:

“Uvijek idemo na pobjedu, a to je posebno naglašeno danas jer moramo da jurimo minus od tri boda u odnosu na vodeći OFK Titograd. Siguran sam da će Grbalj uraditi sve da negativan niz na svom terenu prekine upravo protiv nas, ali gledamo sebe. Mislim da smo bolji i da ćemo to pokazati na terenu”, ističe reprezentativni čuvar mreže.

Podgoričanima nedostaje standardni prvotimac Luka Mirković.

“Mirković je počeo da trenira sa ekipom i vjerujem da će od narerdnog meča moći da igra. Ostali su na raspolaganju. Svi koji budemo u sastavu moramo da pružimo maksimum. Samo tako možemo do trijumfa koji bi nam dosta značio za nastavak prvenstva”, zaključio je Mijatović.

Send this to a friend