Fudbal

“Plavi” zadovoljni dosadašnjim tokom priprema u Antaliji

Nakon pobjede nad slovenačkim Mariborom, fudbaleri Budućnosti su dan odmora iskoristili za relaksaciju.

Polako se sumiraju utisci dvonedjeljnih priprema, na kojima je Budućnost do sada odigrala četiri pripremna meča, pobijedila Irtiš (1:0) i Maribor (3:1) i odigrala neriješeno sa Tomom i Vorsklom, oba meča po 1:1.

Posljednjeg dana priprema, u utorak, podgorički klub će igrati sa moldavskim Surućenijem u 11 časova (9h po crnogorskom vremenu), a povratak je planiran popodnevnim letom iz Antalije preko Istanbula do Tirane, odakle će autobusom stići u glavni grad.

Kapiten Risto Radunović zadovoljan je kako ekipa djeluje na treninzima i utakmicama.

“Sve je bilo u najboljem mogućem redu. Od smještaja i hrane, preko uslova za trening, zaključno sa našom igrom na pripremnim utakmicama. Najbitnije je da nije bilo povreda i da zdravi ulazimo u nastavak prvenstva”, kaže Radunović.


Radomir Đalović je i u Antaliji svojim primjerom pokazao kako se treba odnositi prema obavezama i treninzima. Uvijek je među prvima dolazio na klupske sastanke, a bio je i omiljen među osobljem hotela zbog poznavanja turskog jezika.

“Naučio sam dosta jezik tokom igranja u Kajzeriju. Nije mi prvi put da sam ovdje, a sigurno ću ove pripreme pamtiti samo po dobrim stvarima. Kvalitetan rad na treninzima se isplatio i na pripremnim utakmicama smo pokazali da možemo da igramo sa svakim. Sada su misli usmjerene samo na utakmicu u Golubovcima, želimo da nastavimo u ritmu u kojem smo završili jesenji dio šampionata”, rekao je najbolji igrač crnogorskog šampionata u 2016. godini.

Send this to a friend