Fudbal

Plavi žele pobjedu i osluškuju rezultat iz Petrovca

Budućnost pod Goricom protiv OFK Titograda (nedjelja, 16.30) ima samo jedan cilj tri boda! “Plavi” su vezali 12 utakmica bez poraza (osam pobjeda, četiri remija), ali sve je manje kola do kraja, a Sutjeska ostaje na “plus pet”.

Plus, učenici Branka Brnovića nisu igrali dobro u polufinalu Kupa protiv upravo “plavo bijelih”.

“Ne mogu da budem zadovoljan kada ekipa ne daje golove. Vidjelo se da nam nedostaje Mijić, koji se sada vraća”, rekao je Brnović, koji poštuje protivnika, ali…

“Čeka nas derbi, Titograd je dobra ekipa, ali uvijek idemo na pobjedu. Moramo da dobijemo i da čekamo rezultat iz Petrovca”.

“Romantičari” na posljednje dvije utakmice nisu bili dobri (remi i poraz), mjesto koje vodi u Evropu daleko je tri boda, tako da su i crveni iz Podgorice pod pritiskom. Podgorički rivali su se u aktuelnoj sezoni susreli tri puta Budućnost je slavila na dvije utakmice, a Titograd na jednom meču.

“Budućnost je težak protivnik, moramo da imamo najbolji mogući pristup. Moramo da se držimo dogovora i individualnih obaveza, potrebno je da svako od nas da 100 odsto mogućnosti i odradi svoj “domaći zadatak”, kako bi uzeli bodove pod Goricom. Radujemo se odličnoj utakmici, na velikom stadionu”, rekao je Peter Pakult, trener OFK Titograda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vojo
Gost
Vojo

Čus falio je Mijic ka da je Mesi oladi časti ti

Send this to a friend