Fudbal

Po lijepom pamtim Marakanu, ne postoji trener koji se zadovoljava bodom

foto: CdM

Selektora Crne Gore Ljubišu Tumbakovića vežu lijepe uspomene za stadion Crvene zvezde, ali ističe da bi više volio da “sokolovi” igraju na Partizanovom stadionu meč Lige nacija.

Vjeruje da će Crna Gora odigrati bolje nego u prvom meču u Podgorici, kada je naš tim poražen 2:0.

“Mene vežu sjajne uspomene za ovaj stadion. Odigrao sam 18 mečeva ovdje i mnogo puta je to bilo lijepo jer smo uglavnom pobjeđivali. Mislim da smo osvojili dva Kupa ovdje. Poštujem velikog rivala i uvijek je drago ostvariti dobar rezultat. Iskreno, više bih volio da igramo na stadionu Partizana. Nije problem poraz u Podgorici, već utisak koji smo ostavili. Sjutra će najboljih 11 istrčati na teren i pokušati da odgovore zahtjevima. Trudićemo se da osvojimo sjajan utisak, a ne postoji trener koji je zadovoljan bodom”, rekao je selektor na konferenciji za novinare u Beogradu.

Selektor ne želi da priča o fudbalerima koji odsustvuju.

“Nije teško spremiti utakmicu uprkos povredama. Imamo svoj način rada i pripreme. Jasni su nam ciljevi koje smo postavili prije tri godine i sada želimo da to ostvarimo. Ruku na srcu niko nikad nije kompletan. Pokušaćemo sa ovom grupom igrača ostvarimo dobar rezultat”.

Rival je kvalitetna reprezentacija, sa iskusnim fudbalerima.

“Srbija je jaka selekcija, koja je stvarana kroz dva ciklusa. To je grupa koja je nastupila na Mundijalu, što je za njih dodatno iskustvo. Imaju veću selekciju od nas i ima adekvatne zamjene, kada imaju probleme sa povredama”, istakao je Tumbaković, uz nadu da će stadion biti ispunjen.

Marko Vešović najavljuje bolje izdanje Crne Gore nego prije mjesec u Podgorici.

“Imamo dosta povrijeđenih igrača i sigurno će to uticati na kvalitet naše igre. Međutim, motivisani smo da odigramo bolje nego u Podgorici. Znamo da možemo bolje. Previše smo ih respektovali, igrali u grču i sa strahom”, rekao je Vešović.

Sa velikom željom naši momci istrčaće na teren najvećeg srpskog stadiona.

“Imamo dosta pehova. Od početka Lige nacija nismo odigrali nijednu utakmicu kompletni. Nikoga ne potcjenjujemo, ali imamo mlade momke željne dokazivanja. Sjutra je prilika da pokažemo koliko znamo i izginemo na terenu. Iz dana u dan rastemo kao reprezentacija. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa velikim protivnicima. Nekada je lakše, a nekad teže, s obzirom na probleme. Vjerujemo da možemo do podviga i nismo došli da se predamo”, rekao je Vešović i zaključio:

“Ići ćemo na pobjedu, ali ni bod nije loš rezultat. Međutim, nećemo se povlačiti”.

Pred ovaj duel Srbi imaju osam bodova, jedan više od naših momaka, dok je Rumunija treća sa šest.

Srbija i Crna Gora igraće sjutra od 15 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Kolko ja znam samo Rambo Petkovic pamti po lijepom Marakanu ti Tumba tamo nijesi ni privirijo

Zora
Gost
Zora

Da ih pošaljemo nazad sa 5-6 u mreži!

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Statistika kaze da na Marakani imas NEGATIVAN skor.U duelima sa Crvenom Zvezdom, 13 poraza 10 nerešenih i 11 pobeda. Na Marakani Zvezda ima 3 pobede više Ne lupetaj Ljubisa.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Da vidimo koako ce nas Serbi docekati? Ja sam bio na utakmicu u Pg. Ovacijama smo docekali Krstajica i trenesku ekipu, ovacijama pozdravili njihovu himnu i nijednom nijesmo vrijedjali navijanjem za razliku od sacice njihovih navijaca. Evo vidjecete njihov docek i zvizduke. To ce najbolje pokazatu kakvi su ljudi. Daj Boze da se varam.

Milos
Gost
Milos

Ae vozi budalo

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Vozicu tebe do Arilja rado posrbice. Mada te ni tamo nece htjeti. Mozda Gadzin Han!?

BGD
Gost
BGD

Trebalo bi atmosfera da bude u redu obzirom da je veci deo karata podeljen osnovcima kao i za mec sa Rumunijom,jer bi Marakana bila prazna.

Anti licemer
Gost
Anti licemer

Da, sigurno će biti nažalost zvižduka ali ne pravite se da ne znate zašto… Nemoj samo o ljudskovini…

Zora
Gost
Zora

Onaj na proslavi Oluje i ovi na Kosovu zaslužuju zvižduke! Priča o nekakvoj “okupaciji i aneksiji” zaslužuje zvižduke! Stihovi ratnog zločinca zaslužuju zvižduke! Zabrana ulaska srpskim intelektualcima zaslužuje zvižduke! Izjave Mila, Markovića i pojedinih ministara zaslužuju zvižduke! Odnos prema sveštenstvu i crkvi zaslužuje zvižduke! Ponižavanje većinskog srpskog jezika zaslužuje zvižduke! (Ne)zapošljavanje Srba u javnim službama zaslužuje zvižduke! Revizija istorije zaslužuje… Više »

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Zato sto mi nemamo zbog cega njih da izvizdavamo. Oni nas, zbog “politickih” odluka, itekako imaju. Nazalost, i ovo ce proteci u toj konotaciji

Budva
Gost
Budva

Ajde Tumba doktore!!

Popaj
Gost
Popaj

Marakana

Jaksa
Gost
Jaksa

Srecno i srce na teren

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Srecno!

Jovo90
Gost
Jovo90

Srecno

BG-PG
Gost
BG-PG

A sto očekuješ,bod hahahahahaha želje će te biti ovog puta….kako će vas zgaziti kao miševe i to iz inata…..

Gnus pojava
Gost
Gnus pojava

Tvog inata? Liječi se…

bandit
Gost
bandit

ovaj latinovic vise prepjesaci no pojedini igraci sto pretrce

Send this to a friend