Fudbal Važan meč na DG areni

Podgorica pod imperativom protiv razigranog Koma

Sa dva posljednja gostovanja, Rudaru i Zeti, fudbaleri Podgorice vratili su se praznih ruku. Dva poraza malo su uzdrmala redove žutih, pa je današnji meč sa Komom prilika da se ekipa vrati na pravi kolosjek.

“Mi smo, nakon dva uzastopna poraza, pod moranjem. Nismo očekivali te neuspjehe, pogotovo ne u Pljevljima, dok je u duelu u Golubovcima Zeta bila bolja od nas. Ali, šta je tu je, danas jednostavno moramo ići na osvajanje kompletnog plijena”, rekao je golman Jasmin Agović i potom dodao:

“Kom je jako dobra i ozbiljna ekipa, koja će, nakon nekoliko dobrih rezultata, mnogo lakše i ležernije ući u ovaj susret. Imaju opasan napad, daju dosta golova, ali vjerujem da ćemo uspjeti da odgovorimo na pravi način. Dakle, probaćemo da na terenu pružimo našu prepoznatljivu igru i ukoliko u tome uspijemo možemo se nadati osvajanju tri boda”, istakao je Agović.

Stručni štab žutih ne može da računa na suspendovane Anđelka Jovanovića i Bojana Aligrudića i povrijeđenog Luku Maraša.

Sa dosta optimizma i puni samopouzdanja nakon tri odlične partije, fudbaleri Koma danas idu u Donju Goricu, gdje ih čeka okršaj sa Podgoricom.

Defanzivac Koma Miloš Milović vjeruje da njegova ekipa i iz ove utakmice može izaći sa kompletnim plijenom.

“Idemo na pobjedu, želimo da nastavimo dobru seriju. Probaćemo da iskoristimo slabiju formu u kojoj se nalazi Podgorica i da na kraju upišemo tri boda”, kazao je Milović.

Ako se pogledaju trenutna forma i plasman na tabeli, onda uloga favorita u ovom susretu pripada Zlatičanima.

“Mnogi nas smatraju favoritima, ali teren je jedino mjerilo. Nastojaćemo da pružimo što bolje izdanje, da igramo našu igru i ukoliko tako bude možemo se nadati trijumfu”, dodao je Milović.

Susret je zakazan za 15 sati.

Send this to a friend