Fudbal 1.CFL

Podgorica za evropsku nadu, Grbalj ne odustaje od opstanka

foto: Dan

Da bi nastavili da sanjaju evropske snove, izabranici Voja Pejovića moraju konačno probiti maler domaćeg terena i upisati prvi trijumf na „DG areni” od 1. decembra, kada su savladali Zetu. Za rivala najmlađi prvoligaš ima ,,fenjeraša”, ekipu Grblja, a samo pobjedom Podgorica može ponovo biti na korak od četvrte pozicije.

“U goste nam dolazi ekipa Grblja koja traži bodove spasa. Baš zbog toga sa dosta oprezna ulazimo u ovaj duel. Pobjedom protiv Rudara su svakako podigli samopouzdanje i jasno je da će ući u meč veoma motivisano kako bi uzeli bod”, objasnio je Bojan Aligrudić, bek Podgorice.

Pobjeda nad Rudarom u Hičkokovskoj završnici ohrabrila je ,,trikolore” i podigla atmosferu među fudbalerima Grblja u finišu borbe za opstanak.

Ostvarili su trijumf sa desetoricom i najavili da će u svim preostalim utakmicama, a ima ih ukupno sedam, jurišati na bodove.

“Podgorica je kvalitetan sastav, ambiciozan da igra za mjesto koje vodi u Evropu, ali mi u svim preostalim utakmicama moramo tražiti priliku da osvojimo bodove za spas. Pokušaćemo to i večeras u Lješkopolju”, kaže Marko Vidojević, trener Grblja.

Send this to a friend