Fudbal Lijep gest pionira Podgorice

Podrška, pa pobjeda za Miloša Vračara

Emotivna priča stiže nam iz Lješkopolja pioniri Podgorice, generacija koju predvodi trener Damir Alković, na nesvakidašnji način pružili su podršku povrijeđenom saigraču Milošu Vračaru.

Klinci rođeni 2005. godine i mlađi su prije početka četvrtfinala Kupa Srednje regije za starije pionire na teren izašli u majicama sa ispisanim imenom jednog od najtalentovanijih dječaka ove generacije, koji je povrijedio koljeno na prvenstvenoj utakmici protiv Ribnice prethodnog vikenda.

“Dvadeset pet godina sam u fudbalu, što kao igrač, što sada kao trener, ali nikada nisam sreo grupu dječaka koja diše kao jedan, koja je pravi tim. Dokaz za to je i što su sve ovo samoinicijativno organizovali kako bi pružili podršku svom Milošu”, rekao nam je Damir Alković, trener nadarene generacije Podgorice i nastavio:

“Miloš je omiljen među saigračima, ponos našeg kluba, odličan učenik, a koliko voli fudbal govori i činjenica da svakodnevno iz Danilovgrada dolazi na treninge u Lješkopolje. Nadam se da će se što prije oporaviti, jer se njegovo odsustvo, bez obzira što je najmlađi u timu itekako osjeća, s obzirom na kvalitete koje posjeduje”.

Sem podrške prije meča, saigrači su Milošu poklonili i trijumf nad vršnjacima iz OFK Titograda na DG areni je bilo 2:1 (golove postigli Lazar Vujisić i Amar Methadžović) čime je tim iz Lješkopolja obezbijedio plasman u polufinale masovnijeg takmicenja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Bravo momci. Sportski!

Send this to a friend