Fudbal

Ponosni na igre, rezultat i trajanje

Fudbalski klub Arena sa ponosom ispraća 2018. godinu pioniri tog kluba (2005. godište) su jesenji prvaci lige pod okriljem i organizacijom Fudbalskog saveza Srednje regije Crne Gore.

Arena je na dominantan način došla do titule u prvom dijelu sezone klinci Saše Ivanovića i Predraga Ilića su na 13 jesenjih utakmica ostvarili 12 pobjeda i jedan remi.

“Ekipa je sastavljena isključivo od dječaka koji su se fudbalom počeli baviti sa šest sedam godina u FK Arena. Nije bilo skautiranja i dovođenja pojačanja u pripremi sezone”, rekao je predsjednik kluba, Srđan Filipović, koji je posebno zadovoljan, jer su klinci nastavili sa pozitivnim rezultatima.

“Ova generacija je prošle sezone, u kategoriji pjetlića, osvojila prvo mjesto na impresivan način. Pobijedili smo u 22 utakmice, odigrali jednom neriješeno, a gol razlika je bila 102:6. Praktično, ova ekipa dječaka nikada nije izgubila prvenstvenu utakmicu”, jasan je Filipović.

A Arena ne igra kvalitetan fudbal samo u okviru Crne Gore pored zvanične lige, osvojenih turnira u Podgorici i Budvi, u godini koja polako izmiče osvojen je turnir “Josip Katalinski” u Sarajevu. Turnir posvećen legendarnom Škiji je jedan od najkvalitetnijih u regionu.

“Kao posljedica dobrih igara u dresu Arene, došli su i pozivi za nastup u reprezentaciji, tako da brojimo već preko 40 fudbalera koji su karijeru počeli u Areni”, govori Filipović, koji veliča rad trenera u podgoričkom klubu.

“Za uspjeh veliku zaslugu ima stručni kadar na čelu sa Sašom Ivanovićem i Predragom Ilićem. Uticali su na djecu da prvo zavole fudbal, a potom su ih fudbalski obrazovali”.

Arena iz godine u godinu pravi rezultate, ali to joj nije jedina zvijezda vodilja.

“Pored fantastičnih rezultata, više smo ponosni što već 14 godina u istom organizacionom i stručnom sastavu uspijevamo da pomognemo roditeljima da izvedu djecu na pravi životni put. Jer, obavezan sastavni dio života je bavljenje sportom i zdrav stil života”, poručio je Srđan Filipović, predsjednik FK Arena.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan Rakocevic
Gost
Milan Rakocevic

Sada je bio vrhunski , covjek fudbaler i sad trener,puno uspjeha od srca ti zelim

Send this to a friend