Fudbal

Popović u Partizanu

Golman mlade reprezentacije Crne Gore, Balša Popović, nastaviće karijeru u Partizanu.

Bivši čuvar mreže Grblja ostavio je odličan utisak tokom desetak dana rada sa ,,crno-bijelima“, čiji stručni štab je imao priliku i da ga konkretno vidi na djelu – u prijateljskoj utakmici sa Teleoptikom.

Popović je prvo poluvrijeme branio za Partizan i gotovo bio nezaposlen u ubjedljivoj igri i vođstvu najjače selekcije, da bi u nastavku meča stao na gol ,,optičara“ kako bi struka bolje ocijenila njegov potencijal.

Dvadeset jednogodišnji golman, visok 194 santimentra, briljirao je u drugom poluvremenu, a u tome svjedoči činjenica da je sa nekoliko odbranjenih zicera spriječio promjenu rezultata koji je važio na pauzi.

– Popović je bio veoma dobar na kontrolnoj utakmici. Ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima visinu i hitrinu, pravovremeno donosi ispravne odluke, dobro brani gol, igra nogama. Odluka je na stručnom štabu Partizana, konkretno treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan – rekao je trener čuvara mreže Teleoptika Đorđe Pantić za Telegraf.

A, odluka Partizana je da Popović potpiše višegodišnji ugovor. Sve strane su dogovorile uslove saradnje i očekuje se da crnogorski golman ovih dana stavi paraf na vjernost trenutnom lideru Super lige.

Popović je bio član kadetske, omladinske i mlade reprezentacije Crne Gore.

Talentom je svojevremeno skrenuo pažnju francuskog Monaka, ali nije nastavio karijeru u Kneževini.

Dres Partizana već nose dva Crnogorca, naši A reprezentativci – štoper Igor Vujačić i vezista Aleksandar Šćekić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Makseodavde
Gost
Makseodavde

Grbalj jedini klub iz kojeg mladi igrac moze da ode i napreduje.

Send this to a friend