Fudbal

Popraviti igru i pobijediti Petrovac

Miljan Vlaisavljević (foto: Dejan Lopičić)

Budućnost je sa pomiješanim osjećanjima završila dva meča koja su prethodila večerašnjem sa Petrovcem.

Protiv Lovćena je pod Goricom dominirala u drugom poluvremenu, pogađala prečke i stativu, imala još dva zicera, a na kraju ostala bez pobjede (0:0).

Šest dana kasnije drugačija slika na gostovanju Zeti vrlo loša partija ,,plavih”, najlošija u ovoj sezoni, ali pobjeda autogolom u prvom poluvremenenu.

“Imali smo sreće u Golubovcima, ali nijesmo zaslužili poraz od OFK Titograda i remi protiv Lovćena. Početak je prvenstva, treba nam još malo vremena da se uhodamo, a pauza zbog obaveza reprezentacije će nam dobro doći za oporavak”, rekao je Miljan Vlaisavljević.

Oprezni su pod Goricom, svjesni da je gost vezao dva trijumfa, te da je mogao da ima i više bodova od sedam koliko je sakupio.

“Radi se o ozbiljnoj ekipi, igračima koji su dugo na okupu i sigurno ne dolaze da izgube pod Goricom. Ipak, vjerujem da ćemo profesionalno pristupiti meču i uz maksimalnu ozbiljnost se radovati na kraju”, dodao je Vlaisavljević, koji je protiv Zete bio rezerva.

Petrovac u dobrom raspoloženju dolazi u glavni grad, sa željom da sa osmijehom i ode iz Podgorice.

“Rezultatski nijesmo dobro počeli, ali ni u jednom meču od prvog kola nijesmo bili inferiorni, već uvijek blizu pozitivnog rezultata, ali nije nam se dalo. Treba naglasiti da zbog povreda ni u jednom kolu nijesmo bili kompletni, ali dobili su šansu igrači koji su ranije imali manju minutažu i iskoristili je. Vezali smo dvije pobjede u prvenstvu, slavili smo i u Kupu, tako da smo u pozitivnoj seriji”, konstatovao je trener Rudolf Marčić.

Strateg Petrovčana istakao je da bi se zadovoljili i remijem.

“Biće teško protiv Budućnosti, koja igra znatno bolje nego prethodne sezone, pobijedila je u nekim mečevima gdje nije blistala, što govori o njenom kvalitetu. Izazov je za sve ekipe kada gostuju pod Goricom, nadam se da ćemo imati što da pokažemo i da možemo da iznenadimo”, dodao je Marčić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sprdnja
Gost
sprdnja

Igra li se u 16h ili 20h? Sve piše bez to.

Lika
Gost
Lika

Buducnost kvalitetan tim? Jeste taman ka’ i uprava na celu sa Bjelopoljcem Boskovicem hahahahahahah

Send this to a friend