Fudbal Prijateljska utakmica u Podgorici

Poraz kadeta u goleadi od Srbije

foto: FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je sa 3:2 od Srbije u prijateljskom meču odigranom u Podgorici.

Izabranici Slobodana Draškovića prikazali su dobru partiju, koja je mogla biti krunisana i remijem da je bilo malo više koncentracije u završnici napada ,,sokola“.

“Mislim da smo odigrali dobro, ali je uprkos tome Srbija bila ta koja je davala golove. Mogu biti zadovoljan kako smo djelovali u većem dijelu meča, ali smo kod sva tri gola napravili skoro identične greške i to je ono što brine. Ali, nadam se da ćemo to ispraviti u narednom periodu i, ako budemo prikazivali ovakvu igru, možemo puno toga uraditi”, kazao je selektor Drašković.

Gosti već u drugom minutu došli do vođstva – nakon što je Filip Domazetović odbranio udarac Marka Lazetića sa desetak metara, na loptu je natrčao Mihajlo Stefanović i poslao je u mrežu Crne Gore.

Veliku šansu da uzvrati imao je Dragoljub Radoman deset minuta kasnije, ali je neometan šutirao pored gola sa nekoliko metara. Dobar pokušaj imao je i Aleksa Ćetković u 20. minutu, ali je golman Srbije Lazar Kaličanin bio siguran.

Nakon šest minuta igre u drugom poluvremenu, gosti su udvostručili prednost. Ovog puta Mihail Stefanović je uspješno završio akciju svoje ekipe.

Rezultatsku neizvjesnost u meč vratio je Mitar Globarević u 60. minutu, kada je matirao protivničkog golmana udarcem sa desetak metara.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Srbija je ponovo povećala prednost. U sličnoj akciji kao kod drugog gola svoje ekipe, Spasojević je sa ivice peterca postigao svoj drugi gol na utakmici.

Nova uzbuđenja najavio je pogodak Viktora Đukanovića u 80. minutu, koji se rutinski upisao u listu strijelaca poslije dobre asistencije Vedada Turuskovića.

Tri minuta kasnije isti igrač je šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je lopta završila malo pored gola Srbije.

U posljednjih nekoliko minuta viđena je incijativa ,,sokola“, koja je rezultirala sa dvije dobre šanse za Globarevića i Đukanovića, ali se rezultat nije mijenjao.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegro
Gost
Montenegro

Slobodan Draskovic, nikad u zivotu nisam cuo za njega.. a on je selektor..?? Dejane Dejane, Dejane!!??

Pjer
Gost
Pjer

Pa ti pojma nemas
Dva puta Bokelja u drugu ligu uvodio

Montenegro
Gost
Montenegro

Ko selektira ove selektore za mladje kategorije, nikog zivog ne mogu pobijedit.. vratit onog Milickovica i to za omladince.. dok je on bio nesto su i igrali i pobjedjivali kadeti…

Pjer
Gost
Pjer

Nemamo mi ni za mladje ni za starije
Da nije tako nebi smo selektore uvozili.
CG nije bez talenata ima ih
Ali ko igraca da napravi

Pjer
Gost
Pjer

6 na jednoga dje to ima
Bravo za ovoga nasega

Podgorica
Gost
Podgorica

Bravo Srbijo 👏👏👏

Send this to a friend