Fudbal Budućnost dočekuje Kom

Poruka sa stadiona pod Goricom: Ako budemo pravi, ostaćemo na prvom mjestu

foto: FK Budućnost

Nije Budućnost najbolje otvorila proljećnu polusezonu, ali nije ni previše razočarana nakon remija sa Podgoricom na “DG areni”.

“Plavi” i dalje imaju lijepu prednost na vrhu tabele, šest bodova više od drugoplasirane Sutjeske, što im daje mirnoću pred nedjeljni meč sa Komom, od 17 sati pod Goricom.

Do tada će lider znati da li može da uveća zalihu u odnosu na pratioce, budući da u Nikšiću danas igraju Sutjeska i Iskra.

“Gledamo tabelu, pratimo konkurente, ali najviše sebe. Svjesni smo da sve zavisi od nas. Ukoliko smo pravi, ukoliko pružamo maksimum, rezultati neće izostati, a sa time ni odbrana prvog mjesta neće doći u pitanje”, rekao je štoper Vladan Adžić, povratnik u Budućnost.

Podgoričani nisu podbacili na premijeri.

“Ne mislim da smo odigrali loše protiv Podgorice. Držali smo loptu na protivničkoj polovini, dali gol koji je neopravdano poništen, penal jeste i nije bio u našu korist, a nije nam ni dosuđen, poveli smo u finišu, ali nijesmo zadržali prednost. Idemo dalje. Želimo da se vratimo na pobjednički put protiv Koma”, dodao je iskusni defanzivac.

Budućnost je završila jesen serijom od šest pobjeda, a to je bio učinak trenera Mladena Milinkovića od kada je preuzeo tim. Tokom priprema nije bilo tako plavi su remizirali sa Petrovcem, rezervni tim je izgubio od Bokelja, potom je stigao poraz od Iskre u ,,generalci pred nastavak prvenstva, pa remi u Lješkopolju u meču za bodove. Ekipa očigledno još nije u top formi…

“Pripreme nijesu mjerilo. Trener je dao šansu svima, kombinovao je sastav, imamo novih igrača, neki su otišli. Treba vremena da se kockice slože. Vjerujem da ćemo već protiv Koma pokazati kvalitet i ostvariti pobjedu”, ističe Adžić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nik
Gost
Nik

Ništa od titule zaboravite.

Send this to a friend