Fudbal

Poslije trenera Dečić doveo i tri pojačanja

Dečić je u petak veče postavio povratnika Viktora Trenevskog na mjesto šefa stručnog štaba, a tokom vikenda je prvoligaš iz Tuzi radio na pojačanjima.

Novi fudbaleri Dečića su 28-godišnji golman Bojan Zogović, 24-godišnji ofanzivni krilni vezista Bojan Lazarević, dok je dogovor sa 29-godišnjim napadačem Vulem Vujačićem u završnoj fazi.

Ako se Vujačić i Dečić dogovore, biće to povratak iskusnog centarfora u Tuzi, a vratiće se iz Rada gdje je tokom jeseni u Superligi Srbije postigao jedan gol na 12 utakmica. Pored Rada i Dečića, Vujačić je igrao još za Zetu, Mornar, Čelik, Mogren, Rudar i Budućnost.

Lazarević se takođe vratio u Dečić, došao je iz Grblja gdje tokom jeseni nije imao zavidnu minutažu (sedam utakmica), a nosio je još dresove Bokelja i Mladosti.

Zogović je stigao da pojača konkurenciju na golu, a pokušaće iskustvom da pomogne Filipu Rosandiću. A iskustvo je sticao igrajući za Berane, Crvenu stijenu, Radnički Sombor, Banat, Marsoniju, Rijeku, Timok, Metalac Gornji Milanovac, Novi Pazar, Radnički Niš i Rad.

I to nije sve Dečić je dogovorio ostanak iskusnog lijevog beka Dušana Nestorovića (31 godina) do ljeta, dok sa ekipom trenira mladi 19-godišnji Anton Memčević, bivši igrač Iskre koji će vjerovatno ostati u Tuzima.

Send this to a friend