Fudbal

Prekretnica za Kom i Rudar

Kom Eurozox četiri kola prije kraja sezone ima isti broj bodova kao Iskra, koja se nalazi u zoni opstanka, a Rudar sa 41 bodom zaostaje osam bodova za mjestom koje vodi u Evropu, te dva boda za četvrtim mjestom, koje potencijalno garantuje kvalifikacije za LE.

Okršaj Zlatičana i “rudara” (subota, 17.00) na Zlatici je super važan i za jedne i za druge praktično predstavlja prekretnicu!

Družina Dušana Vlaisavljevica je u posljednjih sedam kola ostvarila tri pobjede, tri remija i samo jedan poraz, pa je san o direktnom opstanku živ.

“Nadamo se dobrom ishodu protiv Rudara. Znamo sve njihove mane i prednosti. Pokušaćemo to da iskoristimo. Moramo da budemo čvrsti i odgovorni. Naš cilj je da ostanemo direktno, tako da ćemo uraditi sve da dođemo do njega” poručio je Dženis Beganović, ofanzivac Zlatičana.

Ekipa Miodraga Vukotića igra toplo hladno. A ove sezone su na tri meča protiv Koma viđena sva tri rezultata pobjeda Rudara, remi, pobjeda Koma.

“Utakmica ima veliki značaj i za nas i za domaćina. Kom je ozbiljna i disciplinovana ekipa, tražiće trijumf kako bi izbjegli baraž. Međutim, na nama je da sprovedemo svoj plan do kraja i upišemo nove bodove”, rekao je vezista “rudara” Dejan Kotorac.

Send this to a friend