Fudbal Kvalifikacije za Ligu Evrope

Rakojević: Linfild je rival za poštovanje

foto: FK Sutjeska

Trener Sutjeske Nikola Rakojević rekao je da poštuje kvalitete Linfilda i da će se putnik u plej of rundu Lige Evrope biti poznat tek poslije revanša u Sjevernoj Irskoj.

Nikšićani će biti domaćin prvog meča na stadionu pod Goricom.

“Rival su za poštovanje iz razloga što su navikli da osvajaju trofeje u domaćem prvenstvu i imaju preko 100 osvojenih trofeja. Ekipa koja zahtijeva da pristupimo kako treba i da ne razmišljamo na način da su oni nešto lošiji od ekipa sa kojma smo do sada igrali. To nas upućuje da treba da budemo dobro oprezni i da ih analiziramo, što smo i uradili koliko je bilo u našoj moći i ono što uvijek ponavljam, a to je, da se računi svode na terenu, kazao je Rakojević, a prenosi onogost.me.

Oba tima su takmičenje u Evropi počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sutjeska je prošla prvo kolo, da bi bila zaustavljena u drugoj rundi od APOEL-a.

Sjeverni Irci su sa druge strane ispali od Rozenborga, da bi potom na putu do dvomeča sa prvakom Crne Gore eliminisali Toršavn sa Farskih Ostrva.

Sutjeska će Linfild dočekati sjutra od 20.15.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan Nk
Gost
Milan Nk

Nije Peco, za poštovanje je Nottingham Forest FC, Athletic Bilbao i slično. Vidim ja da ove proći nećete a mislim da ni tribine na stadionu nemaju.

Panjo
Gost
Panjo

Bravo Milanče, pravi si prestavnik pozitivizna u cg!

Dule
Gost
Dule

E budalo. Linfild ima stadion kapaciteta 23 hiljade. Neznalice

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Milane,koji si ti tokmak,pa ovaj Linfild ima jedan od lepših stadiona u Evropi i kako je kvalitetan njihov stadion najbolji je dokaz,da će na tom stadionu u Belfastu,igrati i Evropsko sledeće godine. Što se tiče Rakojevićeve izjave on mora da pokaže poštovanje i respekt prema protivniku.

yolo
Gost
yolo

zbog takvog mentaliteta bih volio da ispanete

Send this to a friend