Fudbal Trener Sutjeske zadovoljan nastupom na međunarodnoj sceni

Rakojević: Napravili smo dobar rezultat u Evropi

Trener Sutjeske Nikola Rakojević kaže da je ekipa postigla dobar rezultat na evropskoj sceni, te da će naredne godine pokušati da napravi korak više.

Iako su na papiru imali otvoren put do plej-of runde Lige Evrope, Nikšičani su doživjeli dva poraza u mečevima protiv prvaka Sjeverne Irske.

“Bez obzira na ispadanje od Linfilda, mislim da smo napravili lijepu priču. Napravili smo dobar rezultat, koji smo i zaslužili. Uložili smo dosta, klub, igrači, stručni štab… Mi ćemo sve uraditi da se ova priča ponovi i narednog ljeta, ali i da traje što duže”, rekao je Rakojević.

Sutjeska je u dvomeču sa Linfildom primila čak pet golova.

“I u Podgorici smo iz grešaka dozvolili rivalu da postigne golove. U revanšu smo napravili još veće greške, a to Evropa ne prešta. Mogli smo da igramo sa Linfildom, koji je pokazao da je čvrsta, homogena, taktički spremna ekipa, koja dosta trči… Ali, da smo imali malo više koncentracije, bilo bi drugačije”, zaključio je Rakojević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

jeste ali apoelu i ovima sto niko ne zna kako se zovu ko su i odakle su!!?? posrecila vam se ona dva frljeka i onda sve sprdnja!! zvijezda je napravila dobar rezultat nazalost!

Roro
Gost
Roro

Greota što ste na sreću izbacili vrhunsku ekipu Slovana iz Bratislave!Bolja je ekipa pet puta.Da ste zalutali u Evropu,pokazali su vam amateri iz Irske..

Prč
Gost
Prč

Postujuci rezultate do sad,al ipak ova prica sa greskama i koncetracijom se samo ponavlja.drago mi je da bilo koji klub iz cg napravi dobar rezultat al moramo biti malo realniji.svi znamo da ko pravi manje gresak i igra skoncetrisanije,ustvari bolje, na kraju najcesce i pobijedi.a ovdje imamo slucaj da sutjeska nikog nije dobila.pa se prije moze reci da smo do… Više »

Djuro
Gost
Djuro

Ahahaha prsla sutjeska

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Čudo si veliko napravio!
Tuga je gledati onaj Linfilda,zamisli tvoju ekipu!Jedina igra nešto sinoć,ostalo sve ne valja ništa Rakojevicu!
I još nešto.Naucite igrače da ne nervoze i ne istjeruju pravdu na terenu,dobijaju žute i crvene Martine bez potrebe!

Banjo
Gost
Banjo

Vrijeme je, majstore, za penziju. Ovo početnik ne bi izgubio od nadničara iz Śeverne Irske a ne ‘doktor fudbala’. Prti polako da te ne Ćeraj na polu sezonu, poštenije je.

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Ada cudo ste napravili Lol

PG-081
Gost
PG-081

Izbačili ih konobari i šankeri,e pa super kad ste zadovoljni.Amateri

Pjer
Gost
Pjer

Sobzirom na sve okolnosti i jeste
Dogodine nadajmo se jos bolje
Niksic ima talentovane djece i vazda je imao
Samo treba znati sa njima raditi

Mrki
Gost
Mrki

Bravo…vise nego sto se ocekivalo..nijeste tehnicki spremni i mnogo je gresaka bilo ali ste se borili lavovski i dali sve od sebe

Giska
Gost
Giska

Ma svaka vam cast

Kokoti
Gost
Kokoti

Tako je Giska…treba postovati ostvarene rezultate FK SUTJESKE…za primjer su…

Send this to a friend