Fudbal

Razgovor o budućnosti

Vrijeme je za sastanak u Kući fudbala sedma sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore biće održana danas sa početkom u 12.00 časova.

Glavna tema će biti slučaj “Kosovo”, kao i mogući nasljednik Ljubiše Tumbakovića – predsjednik FSCG Dejan Savićević će detaljno obrazložiti šta se dešavalo na dan utakmice sa Kosovom 7. juna, jer te noći na Vanrednoj sjednici kada je Tumba smijenjen nije bilo vremena.

Naravno, pričaće se i o budućnosti hrabrih sokolova” i mogućem novom selektoru. Trenutno je u stručnom štabu A selekcije ostao samo vršilac dužnosti Miodrag Džudović (Dragoje Leković pojačao stručni štab Al Garafe, gdje je trener Slaviša Jokanović), postoji opcija da nastavi posao do kraja kvalifikacija, ali razmišlja se i o novom imenu. Jer, nikada nije isključeno da Genije izvuče nekog keca iz rukava.

Međutim, razgovor će se upravo voditi, jer ko god da dođe jasno je da su aktuelne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. praktično izgubljene. Zato će se postaviti jasni ciljevi za ubuduće.

Sve će biti jasnije nakon današnje sjednice…

Pored toga, za sjednicu je predviđen sljedeći dnevni red Usvajanje Dnevnog reda; Usvajanje Zapisnika sa V i VI sjednice Izvršnog odbora FSCG; Verifikovanje odluka Odbora za hitna pitanja FSCG; Izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG u 2018. godini sa izvještajem revizora; Predlog za izbor revizora FSCG za 2019. i 2020. godinu; Izvještaji o proljećnjoj polusezoni 2018/19; Predlog kalendara takmičenja za jesenji dio sezone 2019/20; Predlog Propozicija FSCG za sezonu 2019/20; Predlog Odluke o taksama i troškovnicima za sezonu 2019/20; Pravilnici, Predlozi Pravilnika i izmjena i dopuna Pravilnika FSCG; Informacija o Redovnoj Skupštini FSCG; Informacija o aktuelnostima u A” reprezentaciji Crne Gore; Ostala pitanja.

Tags
Send this to a friend