Fudbal

Razmislite prije pljuvanja, ako uopšte imate mozga

Defanzivac Liverpula Dejan Lovren teško je podnio poraz Hrvatske od Španije (6:0) na startu Lige nacija, iako nije bio u sastavu za meč u Elčeu.

Lovren je blamažu gledao u Liverpulu, a poslije utakmice oglasio se na Instagramu.

“Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopšte mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače što znate dragi mediji,” napisao je Lovren i nastavio:

“U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca, zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikad napredovati s takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno j..beno loša večer.”

Hrvatska je u Elčeu doživjela najteži poraz u istoriji te rerpezentaciije.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Purgeri
Gost
Purgeri

Na SP igrala je ekipa sa Mandzukicem, Corlukom, Vrsaljkom, Subasicem, Rebicem, mozemo i Strinica dodat. Pola igraca su mladi i novi i treba vremena da se uigraju. Pitanje dal su i talenti poput ovih starijih igraca. Nitko ne moze reci da ti decki sa SP nisu odlicni nogometasi, pa pogledajte u kojim klubovima igraju. Da ih je i sreca pomazila… Više »

bodulski borej
Gost
bodulski borej

vrlo znakovito za hrvatsku, balkanska bahatost i neozbiljnost. nakon visokoga leta tvrdo i tezko prizemljenje. treba biti objektivan, a vecina hrvata zahvaljujuci prvenstveno stetocinskima velekoruptnima politicarima i polupismenima bezkoristnim prodanim glasilima i tiskovinama u hrvatskoj, kojih je stvarna vrijednost na razini WC papira, to nije u stanju. valja skruseno priznati da je hrvatska sa zdrijebom na prohujalome svjetskome prvenstvu imala… Više »

Olujko
Gost
Olujko

Odličan ti he hrvatski za jednog četnika spinera, kolege su ti obično neobrazovani balvani. Ipak, sve i da je tačno sve što si nalupetao, Hrvatska je VICEŠAMPION svijeta a Srbiji je najveći uspjeh plasman na SP. Gol iz akcije nijesu dali zadnjih 30 godina, svi golovi su im ili iz prekida ili da ga neki glavonja nabije centaršut s peterca… Više »

Fan
Gost
Fan

Kakav god da mu je hrvatski u pravu je. Hrvatska je ludom srecom stigla u finale. Zapali u stranu kostura dje su samo lijevonogi igraci.

4. splitska
Gost
4. splitska

Kad će Srbija imat ludu sreću?

Naski
Gost
Naski

Daleko prije nego CG?

bodulski borej
Gost
bodulski borej

@olujko? jeste li vas nekoliko ovdje crnogorski/bokeljski hrvati ili nabrijani dukljanski djetici? ako ste bokeljski hrvati onda je tuzno da ne prepoznajete jezik svojih djedova i pradjedova. ako ste pak dukljanski djetici vrijeme je da naucite nesto novo. prvo, nisam nikakov srbin, a najmanje crni prokleti cetnik, nego juznoamericki hrvat. drugo, nastavci odmilica na -han starohrvatski govori i brojna stokavska… Više »

4. splitska
Gost
4. splitska

Olujko te otkrio. “malahna”,

Send this to a friend