Fudbal

Razmišljaju o skoku na tabeli

foto: ofktitograd.me

Titograd ima samo jednu pobjedu u posljednjih osam kola Telekom 1. CFL, a prvoplasirana Sutjeska bježi mu samo šest bodova.

I to je moguće u crnogorskoj ligi, gdje gotovo stoprocentno važi ono da “svako svakog može da dobije” i gdje, na primjer, sa dvije pobjede iz donjeg dijela tabele možete u zonu Evrope.

“Romantičari” imaju bod manje od ,,nebo-plavih i jasno je da današnji duel u podgoričkom naselju Stari aerodrom može da ima značajan uticaj na tabeli. Tim Igora Pamića trijumfom bi napredovao makar jedno, a mogao bi čak i za tri mjesta ukoliko Zeta izgubi od Lovćena, a Budućnost ne savlada Sutjesku.

Ipak, u redovima osvajača Kupa ne žele da se bave računicama. Maksimalno su oprezni pred okršaj sa ekipom koja ih je eliminisala u osmini finala Kupa.

“Odlična su ekipa. Igraju dobro uposljednje vrijeme. Pobijedili su Rudar, uzeli bod Budućnosti i imamo mnogo razloga da budemo oprezni. Naravno, i mi smo u odličnoj formi, iako možda tako rezultati ne govore i sigurno im nećemo dozvoliti da lako osvoje bodove. Pokušaćemo da nametnemo svoju igru i ako u tome uspijemo siguran sam da rezultat neće izostati”, izjavio je Pamić za klupski sajt.

“Tvrdo” do pobjede

Petrovac je protiv Iskre proteklog vikenda prekinuo niz od osam utakmica bez poraza, ali “nebo-plavi” vjeruju da bi ekspresno mogli da se vrate na pravi put.

“Mislim da nas poraz od Iskre nije poremetio i da neće imati uticaja na izdanje protiv Titograda. Znali smo da do njega mora doći kad-tad”, kazao je Kristijan Vuljaj.

Tim Rudolfa Marčića želi da zadrži ili uveća prednost nad “romantičarima”.

“Čeka nas teško gostovanje. Ekipa Titogradaje vrlo organizovana i ima odlične pojedince. Očekujem tvrdu igru sa obje strane, čekaćemo šansu i i nadamo se pobjedi”, poručio je Vuljaj.

Send this to a friend