Fudbal kraj reprezentativne karijere

Razočarani Milivojević više neće igrati za Srbiju

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević odlučio je da više ne nastupa za reprezentaciju Srbije.

Iskusni vezista se povlači nakon što ga novi selektor “orlova” Dragan Stojković Piksi nije uvrstio na spisak igrača za predstojeće kvalifikacione mečeve za Svjetsko prvenstvo.

“Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspjeh u daljem radu, što mi je vjerovatno nesvjesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina”, rekao je Milivojević.

Član londonskog kluba smatra da ga je Fudbalski savez “otjerao” iz reprezentacije, nakon što je kritikovao rad predsjednika Slaviše Kokeze i nekadašnjeg selektora Mladena Krstajića.

“Sebi zamjeram što se odavno nisam povukao, iako sam vidio mnoge stvari koje su radili – mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svjetsko prvenstvo, smjenjivanje selektora, smjenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i predsjedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i vjerovao da će biti bolje”, rekao Luka Milivojević i dodao:

“Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspjeha u budućnosti”.

Srbija će u kvalifikacijama za Mundijal igrati sa Portugalom, Republikom Irskom, Luksemburgom i Azerbejdžanom.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Rade007
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

I onako će oni da budu ti koji će da ostanu bez države,tako da,uživaj Milivojeviću.

Send this to a friend