Fudbal Norvežanin oduševio Evropu

Real prati Halanda, ponuda možda već u junu

Real prati igre Erlinga Halanda i postoji mogućnost da već u ljetnjem prelaznom roku pokuša da ga dovede u Madrid.

Norvežanin briljira ove sezone, najprije u dresu Salcburga, a od januara u Borusiji Dortmund i dosad je postigao 40 golova.

Otkupna klauzula u Halandovom ugovoru sa Borusijom iznosi 75 miliona eura, a taj novac za Madriđane ne predstavlja nikakav problem.

Njegove igre nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, čak ni čelnike najvećeg kluba na svijetu.

Real podmlađuje tim, već je angažovao nekoliko fudbalera u kojima vidi budućnost kluba.

Sa Halandom bi u napadu sigurno dobili pojačanje možda i za sljedećih 10 godina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Eto ljudi o ovome vam Rade priča,pa lupajte minuse,baš me briga. Meni lično su odvratni timovi koji ovako kupuju sve što postoji. Lako je navijat za Real,Barsu,PSG,City,Liverpul,Junajted,Juventus… Ne kazem da ti timovi nemaju tradiciju. Baš naprotiv,imaju itekako i postujem sve,sem Juventusa. Ali sve se to briše,govorimo o sadašnjosti,a sadašnjost je takva da se desava ovo sto citamo. Sto reče @Gen.Dukljanin,kako… Više »

Neko ko zna
Gost
Neko ko zna

Slazem se sa svime sto si napisao, ali ne mogu da prestanem da navijam za Manchester United, jer je to klub za koji navijam 26 godina. Kao dvanaestogodisnji djecak sam ih prvi put vidio na satelitskoj tv, i od tada navijam za njih, i pored ovih danasnjih nakaradnih odluka, i kupovine svakakvih igraca.

Rade007
Gost
Rade007

Naravno naravno,svaka čast za to. Mislio sam na ove fudbalske preletačeviće koji danas navijaju za Real,śutra za PSG,prekśutra Juventus ili ove novokomponovane navijače Barse,koji ne znaju da nabroje nikoga sem Mesija i Suareza,a sprdaju se drugim klubovima,jer ne osvajaju ništa.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako navijati za tim koji je veliki samo zato što ima toliko para da drugim klubovima otima najbolje igrače? Real fudbalere ne stvara, on ih kupuje, kad ih drugi stvore. Čisto parazitiranje!

Rajo
Gost
Rajo

pa da,tako to real radi,rokne pare,kupi najboljeg i gotova stvar,kraljevski klub,nizu se titule

kojo
Gost
kojo

a srbin? xa..xa

Send this to a friend