Fudbal

Realizacija je najveći problem Pljevljaka

Rudar teško gubi, ali i još teže dobija utakmice. Nije se to promijenilo ni poslije pauze u prvenstvu. Pljevljaci su protiv Grblja odigrali još jedan tipičan meč, koji je završen bez golova pod Golubinjom.

“Mislim da je epilog najrealniji. Gosti su imali više od igre u prvom, a mi u drugom poluvremenu. Remi je na kraju najobjektivniji”, kaže Ivan Pejaković, koji nastavlja:

“Realizacija nas je ponovo sputala u namjeri da pobijedimo. Igramo dobro, čvrsto i agresivno, stabilno u odbrani, ali teško dajemo golove. Trudimo se i vjerujem da ćemo popraviti i taj segment. Model kako treba da izgledamo na terenu je način na koji smo pobijedili Titograd, kojem smo tri puta zatresli mrežu”, ističe ofanzivac prvoligaša sa sjevera države.

Rudar se bori za Evropu preko prvenstva ili Kupa, svejedno. Pljevljacima su otvorena oba puta, s tim što je cilj mnogo bliži kroz masovnije takmičenje. Da bi nastavili pohod ka trofeju, momci Edisa Mulalića moraće u srijedu da eliminišu Budućnost, kandidata za duplu krunu, a to će biti mnogo zahtjevan posao pod Goricom. Jedna stvar, međutim, ide na ruku Ruduru,a to je činjenica da ga u četvrtfinale vodi svaki remi sa gotovima (1:1,2:2…).

“Budućnost je od prije dva dana prva na tabeli, a ima i najveće ambicije u Kupu. Znam da će uraditi sve da nas pobijede pred svojim navijačima. Ipak, to isto planiramo i mi. Želimo da idemo do kraja u masovnijem takmičenju. Cilj je da damo gol pod Goricom i ne dozvolimo da protivnik bude efikasniji. Vjerujemo u sebe i borićemo se za prolaz među osam”, dodao je Pejaković, bivši igrač “plavih”.

Send this to a friend