Fudbal

Rezultat u drugom planu, pojačanja u mislima

Mladost je juče odigrala prvi kontrolni meč od starta priprema i to protiv igrača koji nastupaju za omladinski tim.

Prema riječima trenera „romantičara” Gorana Perišića, rezultat je bio u drugom planu.

“Pripreme su tek počele, vidljivo je da su igračima noge ‘teške’. Odigrali smo kontrolnu, mogu reći i malo lakšu, utakmicu protiv naših omladinaca u kojoj me je više interesovalo trčanje mojih igrača, da vidim kako se kreću. U ekipi nije bilo Miljana Vlaisavljevića, koji je lakše povrijeđen, dok su Miloš Lakić i Milan Đurišić uoči utakmice odradili jači kondicioni trening. Sljedeća provjera je 24. januara, protiv Japanaca koji traže angažman ovdje, dok je prva jača provjera protiv Budućnosti, 27. januara. Nadam se da će ove zime doći bar dva ili tri iskusnija igrača, jer smo mnogo oslabljeni u odnosu na prvi dio sezone”, rekao je Perišić poslije utakmice odigrane na pomoćnom terenu Mladosti na Starom aerodromu.

Za seniore Mladosti, koji su na kraju slavili sa 7:4, su u prvom poluvremenu igrali Ljuljanović, Mirak, Martinović, Radulović, Kaluđerović, Petričević, Roganović, Petrović, Novović, Kopitović i Ivanović, dok su u nastavku nastupili Radović, Nedović, Ljuljanović, Raičević, Bukorac, Roganović, Jablan, Stijepović, Miličković i Burzanović. Prvi dio meča za omladince odigrali su Pavićević, Sćekić, Radinović, Tomić, Jablan, Perišić, Barjaktarović, Miličković, Stijepović, Musić i Piranić, u drugom poluvremenu igrali su i Rašović, Metjajić, Aleksić, Kontić, Manojlović, Boj anović, Rakočević, Jovanović.

Strijelci za seniore bili su Novović, Kopitović, Burzanović (tri), Roganović i Stijepović, za omladince su golove dali Stijepović, Piranić, Metjajić i Kontić.

Send this to a friend