Fudbal

Risto Radunović: Budućnost je bila i ostala moj klub

Doskorašnji kapiten Budućnosti Risto Radunović izjavio je da se dobro snašao u Astri, poslije papiroloških problema koje je imao po dolasku u Rumuniju.

Povremeni crnogorski reprezentativac je uoči mečeva protiv Partizana napustio podgorički klub i potpisao trogodišnji ugovor sa Astrom.

“Nisam bio u kombinaciji za sastav tima tokom kvalifikacija za Ligu Evrope u kojima je Astra zaustavljena u trećem kolu od Aleksandrije iz Ukrajine. Žao mi je zbog toga. Debitovao sam u novom dresu u pobjedi nad Konkordijom u šampionatu i za sada sve ide po planu. Problema sa aklimatizacijom nema jer trener Astre forsira sličan sistem igre i rada kao i moj bivši trener u Budućnosi Miodrag Vukotić sa kojim sam imao odličnu saradnju. Cilj Astre je da stigne do plej-ofa, a poslije toga ćemo vidjeti šta i koliko možemo. Bilo je dosta odlazaka i dolazaka tokom prelaznog roka, tako da će nam trebati malo vremena da složimo kockice u pobjednički mozaik, ali vjerujem da ćemo uspjeti u tome”, izjavio je Radunović za Sportklub.

On je još jednom poručio da su u njegovom srcu “plave-bijele” boje.

„Budućnost je bila i ostala moj klub. Želim joj sve najbolje u sezoni koja je počela. Pomno ću pratiti dešavanja i želio bih da moja bivša ekipa osvoji duplu krunu u Crnoj Gori“.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emirko
Gost
Emirko

Vratices se ti kod nas oko nove godine 🙂

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Risto ka da je iz Vietnama

Send this to a friend