Fudbal

Rival kaznio našu nepažnju, protiv Rudara bez prava na grešku

Uzalud su fudbaleri Sutjeske obećavali da će donijeti bodove iz Petrovca.

Bili su nemoćni pod Malim brdom i spustili se na četvrtu poziciju, jer imaju slabiju gol razliku od Zete, nakon 12 odigranih utakmica.

Obećavala je igra “plavo-bijelih u prvom poluvremenu, tada su imali i nekoliko izglednih prilika, ali nijesu ih iskoristili.

U nastavku je stigla kazna, a mrežu je zatresao Vučinić, u 74. minutu.

“Petrovac je Sutjesci tradicionalno neugodan rival, pribojavali smo se tog meča, zbog toga se možda malo i tvrđe igralo, bilo je manje šansi… Oni su iskoristili našu nepažnju i postigli pogodak koji im je donio sva tri boda. Sad je najvažnije da što prije zaboravimo tu utakmicu. Nadam se da je ovaj rezultat više odraz nedostatka sreće nego naše loše igre, ali je jasno i da moramo mnogo odgovornije igrati. Očigledno je da nema lakih protivnika, da ekipe i iz donjeg dijela tabele i te kako mogu zakinuti one koji imaju najveće ambicije”, rekao je Grivić.

U narednom kolu Sutjesku čeka stari rival iz Pljevalja.

“Rudar nam je sljedeći rival u prvenstvu i jasno je da moramo slaviti, tim prije što nam lider sad bježi pet bodova, Titograđani imaju tri više, pa čak je i Zeta u boljoj poziciji od nas”, kazao je Dragan Grivić.

Send this to a friend