Fudbal Argentinac se suprotstavio Ibrahimoviću

Roho se prisjetio svađe sa Ibrom: Nosonja šta ti je, zatvori usta

Markos Roho ispričao je zanimljivu situaciju iz vremena kada je sa Zlatanom Ibrahimovićem igrao za Mančester junajted.

Argentinac, koji trenutno nastupa kao pozajmljeni igrač “đavola” za Estudijantes u domovini, prisjetio se situacije sa utakmice protiv Rostova.

“Bio je to meč Lige Evrope, a Zlatan je tražio loptu u svakom napadu. U jednom trenutku bila je kod mene, a ja sam je dodao Pogbi, a ne njemu. Tada je počeo da viče na mene, maše rukama i vrijeđa me. Odgovorio sam mu sa “Nosonja, šta ti je, zatvori usta?! Svađali smo se tokom cijelog poluvremena”, rekao je Roho i nastavio:

“U poluvremenu sam morao da uđem prvi u svlačionicu jer sam mislio da će da me ubije. Sjeo sam na svoje mjesto, a on je stao ispred mene. Skočio sam i rekao mu da začepi usta i ne viče više na mene. Svađali smo se, a engleski igrači su samo stajali, niko nije smio ništa da mu kaže”.

Nije tu bio kraj.

“Mislio sam da ću imati problem sa njim, ali je došao Murinjo, stao između nas i obojica smo prestali. Sjutradan na doručku mi je Zlatan prišao i uhvatio me za vrat. Glasno se smijao i rekao: “Kurvin sine, ne možeš mi pred svima to reći”. Uslijedio je osmijeh i nakon toga smo bili u dobrim odnosima”, zaključio je Markos Roho.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Love me now
Gost
Love me now

Igra se kako Ibra kaze mali

Send this to a friend