Fudbal

Romantičari se nadaju nastavku pozitivne serije

Poslije tačno 14 dana mini “raspusta” sjutra se nastavlja Telekom 1. CFL. OFK Titograd je uhvatio idealan ritam, jedini je tim bez poraza u elitnom rangu, a pauza u šampionatu možda za lidera nije došla u pravom trenutku što se tiče forme, ali jeste da se određene povrede regulišu, kako bi “romantičari” u kompletnijem sastavu dočekali naredne obaveze.

Prva obaveza nakon pauze je meč sa Mornarom u kojem ,,crveni” priželjkuju nastavak pozitivne serije. Lijevi bek OFK Titograd Ivan Novović smatra da će gostovanje Mornaru biti veoma zahtjevno.

“Očekuje nas teška utakmica. Daćemo sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Sam pogled na tabelu jasno govori da smo favoriti, ali moramo opravdati tu ulogu”, kazao je Novović.

Mornar, kao što je poznato, ne može da igra na svom terenu, zbog čega je domaćin obično u Petrovcu, Lješkopolju, Grblju… Ipak, sjutrašnji meč biće odigran u Tuzima, na stadionu Dečića.

“Igramo u Tuzima i ne očekujemo idealne uslove za igru, ali što je tu je, spremni smo i na to. Moramo se dobro pripremiti, nastojati da što bolje otvorimo utakmicu i da na vrijeme postignemo gol”, dodao je Novović.

Mornar je nakon pet kola napravio i rokadu kada je u pitanju šef stručnog štaba umjesto Aleksandra Madžara, tim je preuzeo srpski stručnjak Goran Milojević, inače nekadašnji strateg Mladosti.

“Znamo da je Mornar promijenio trenera i sigurno da će to donijeti pozitivne pomake, kako psihološki tako i u igri ekipe iz Bara. Međutim, to je samo dodatni motiv za nas da maksimalno motivisano uđemo u meč, kako bismo nastavili sa dobrim rezultatima”, naglasio je Novović.

Send this to a friend