Fudbal Jezero na Starom aerodromu

Romantičari žele pobjedu protiv prijatnog iznenađenja iz Plava

Titograd je bodom na gostovanju Iskri i brejkom pod Malim brdom protiv Petrovca najavio da je ,,živ“ i da nije za otpisivanje. Može li do polusezone da napravi pomak? Možda će to biti jasnije danas, kada dočekuje Jezero u meču koji može biti prekretnica za ,,romantičare“.

Titograd je u prvom dijelu poražen od Plavljana, koji su osvojili 19 bodova i na opšte iznenađenje zauzimaju peto mjesto. Sve to donosi dodatnu opreznost u taboru Titograda…

“Jezero igra dobro, ali mi smo domaćini – kristalno jasan bio je na početku razgovora jedan od najiskusnijih u taboru Titograda Ermin Alić.

U Titogradu ne prave kalkulacije, niti ih može biti – razmišlja se samo o pobjedi, koja bi bila vjetar u leđa pred finiš polusezone, koju bi Titograd mogao okončati na boljoj poziciji.

“Očekivanja su uvijek pozitivna. Radimo jako i vrijedno na treninzima i vjerujemo u pozitivan ishod meča. Sada kreće jedan od pet mečeva u veoma gustom rasporedu, ali idemo meč po meč i u svaki ulazimo da ostvarimo pozitivan rezultat. Ova ekipa to može i mora”, kazao je Alić.

Jezero je u seriji od tri utakmice bez poraza i primljenog gola.

Taj niz želi da nastavi i protiv Titograda na Starom aerodromu.

“Titograd je dobra ekipa, digli su nivo forme, trgli se rezultatski… Sigurno će biti ekstra motivisani da ostvare pozitivan epilog protiv nas. Biće teško, ali sa puno entuzijazma ulazimo u meč na Starom aerodromu. U dobrom smo ritmu, a to želimo da potvrdimo i u novom prvenstvenom okršaju”, rekao je trener Milija Savović, koji nastavlja:

“Igramo sve bolje u fazi odbrane, ali kuburimo sa završnicom. Ne koristimo adekvatno situacije koje napravimo u posljednjoj trećini terena. To je neka specifičnost koja nas prati u dosadašnjih 14 kola. Pokušavamo to da riješimo. Vjerujem da ćemo pokazati pomak protiv Titograda”.

Utakmica će početi u 13 sati.

Send this to a friend