Fudbal

Ronaldo je “The Best”, ovo je njegova godina

Kristijano Ronaldo je najbolji igrač planete u izboru FIFA.

Portugalski fudbaler drugi put zaredom ponio je nagradu “the BEST” koju dodjeljuje svjetska kuća fudbala. Trijumfovao je ispred Mesija i Nejmara.

“Hvala svima što su glasali za mene. Sjajno je što sam ovdje sa Leom i Nejmarom. Osvojio sam uzastopne nagrade i veoma mi je drago, za mene je ovo veliki trenutak. Imam fanove širom svijeta i to cijenim. Takođe sam srećan što sam u društvu svih ovih velikih fudbalera”, kazao je Ronaldo.

Zinedin Zidan je najbolji trener u 2017. On je slavio ispred Antonija Kontea i Masimilijana Alegrija.

“Želio bih da se zahvalim svim igračima koji su mi ovo omogućili. Ovo je posebna nagrada za mene”, kazao je Zidan na španskom uz opasku da vrlo loše priča engleski.

Đanluiđi Bufon je osvojio trofej namijenjen najboljem golmanu.

“Moram da pričam engleski i to je težak momenat za mene. Veoma sam srećan, velika je čast što u mojim godinama dobijam ovakvo priznanje. Ponosan sam. Zahvalan sam klubu, treneru saigračima. Hvala i svima koji su glasali za mene. Nijesmo osvojili Evropu, ali nadam se da ove sezone možemo i to”, kazao je Bufon.

Đanluiđi Bufon predvodi i FIFA idealan tim. U odbrani ispred njega su Alveš, Ramos, Bonući i Marselo. Trio na sredini čine Kros, Modrić i Injesta. Napadačku liniju naravno nemoguće je promijeniti: Mesi, Ronaldo i Nejmar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Luka Modrić

blondy
Gost
blondy

Ipak je ,,El Pibe,, najbolji igrac svih vremena.

Rade007
Gost
Rade007

Sramota je da Kane ne bude u idealnom timu.

Send this to a friend