Fudbal Portugalac sebe smatra najboljim u istoriji

Ronaldo: Zaslužujem više Zlatnih lopti od Mesija

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo smatra da zaslužuje da bude ispred Lionela Mesija po broju Zlatnih lopti, najprestižnijem individualnom priznanju u svijetu fudbala.

Portugalac i Argentinac su trenutno izjednačeni, pošto su po pet puta birani za najboljeg na svijetu.

“Volio bih to. Mislim da to i zaslužujem. Siguran sam da sam i ja, baš kao i Mesi, ispisao istoriju, s obzirom na ono što sam uradio i ono što nastavljam da radim. U grupi sam najboljih igrača u istoriji ovog sporta”, rekao je Ronaldo u intervjuu za ITV i nastavio u istom tonu:

“Sebe smatram brojem jedan u istoriji, ali ako je za neke navijače najbolji neko drugi, a ja na drugom mjestu, to me svakako ne muči. Već znam da sam ušao u istoriju kao jedan od najboljih igrača svih vremena”.

Ronaldo je karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona, a igrao je još u Mančester Junajtedu, Real Madridu i Juventusu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

A sto ste to svi zanedno uradili pa toliko cudo i tolike pare.dali par stotina golova u pm.precijenjena rabota.jeste lijepo biti najbolji u nekom sportu al precerujete u svemu.usput to je kolektivni sport i nijedno proglasenje nije realno jer se u principu gledaju samo golgeteri eto jednom bio i golman.igrajte na drugim pozicijama,tman golmane pa da vidimo jeste li najbolji

Eeee
Gost
Eeee

Uh uh

Messi
Gost
Messi

Ove budale. Znas li da je Messi za tebe genijalac

Send this to a friend