Fudbal Obuzele ga emocije

Ronaldove suze pred TV kamerama: Nikad nismo normalno razgovarali

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rasplakao se tokom intervjua koji je dao novinaru Pirsu Morganu za britansku televiziju ITV.

Napadač Juventusa emotivno je doživio trenutak kada mu je voditelj prikazao snimak oca, koji je o njemu pričao pred Evropsko prvenstvo 2004. godine.

“Nisam nikad vidio taj snimak. Nevjerovatno. Odakle vam? Ne znam gdje ste ga nabavili, ali moram ga imati da pokažem porodici. Nikad nisam dobro poznavao oca. On je bio alkoholičar i nikad nismo normalno razgovarali. Očekivao sam da ćemo se šaliti, da neće biti ovako emotivno. Oprostite…”, kroz suze je odgovorio Ronaldo.

https://twitter.com/i/status/1173466139302813698

Njegov otac preminuo je 2005. godine, kada je petostruki osvajač Zlatne lopte imao 20 godina.

“Najtužnije kada se sjetim oca je to što sam uspio da budem broj jedan, a da on ne vidi ništa, da ne vidi kako primam nagrade. Ne, nikada. Moja majka je vidjela, moja braća, čak i moj najstariji sin. Ali moj otac nije vidio ništa”, rekao je uplakani Ronaldo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eeee
Gost
Eeee

Nije mu zao sto nije provodio vrijeme sa ocem,sto nisu imali blizak odnos…nego sto nije vidio kad je dobio nagradu za najboljeg fudbalera?!

Rade007
Gost
Rade007

RONALDO !!! Veliki čovjek,veliki igrač,ali i veliki emotivac. I sa 40 godina će da igra na istom nivou ka sad. Mašinaerija

marius
Gost
marius

Ovako emotivno mogu samo reagovat veliki ljudi. Ronaldo je kroz svoju karijeru dokazao da se moze bit velik i sportista i covjek. Svaka cast majstore , sto si emocije tako javno pokazao. Nije sramota zaplakat.

Send this to a friend