Fudbal Odluke Disciplinske komisije FSCG

Rudar oslabljen protiv Budućnosti, postupak protiv Iskre i Sutjeske

Rudar je u derbiju začelja minulog vikenda savladao Petrovac i stigao do važnih bodova, ali su u tom meču trojica igrača iz pljevaljskog tima dobila parne kartone pa neće moći da nastupaju u narednom kolu.

Naime, kako je konstatovano na jučerašnjoj sjednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore koja je održana u Podgorici, trio Rudara (Ermin Seratlić, Igor Ćuković i Marko Krasić), zbog tri žuta kartona mora propustiti naredno kolo.

Tako će trener Pljevljaka Edis Mulalić biti na velikim mukama, jer će ionako skroman igrački kadar biti prilično oslabljen za duel protiv Budućnosti pod Golubinjom. Seratlić, Ćuković i Krasić bili su standardni prvotimci Rudara u dosadašnjem dijelu, tako da će Mulalić morati da napravi određene rokade, pa čak šansu ukaže i nekim mlađim igračima.

Takođe, zbog tri žuta kartona, shodno članu 20 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG, naredno kolo moraće da propusti Darko Đajić, štoper Podgorice.

Na sjednici je konstatovana prijava Komisije za takmičenje protiv FK Iskra, zbog slabe organizacije utakmice Iskre i Budućnosti. Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK Iskra, zbog slabe organizacije utakmice Iskra Budućnost, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Takođe, konstatovana je i prijava Komisije za takmičenje protiv FK Sutjeska, zbog nereda koje su izazvali njihovi navijači na utakmici 9. kola. Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK Sutjeska, zbog nereda koje su izazvali njihovi navijači na utakmici 9. kola Telekom 1. CFL, između Sutjeske i Grblja.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Katastofa za rudar

marius
Gost
marius

E čuš oslabljen. E nije no taman, kako Budućnost igra.

Send this to a friend