Fudbal Pljevljaci remizirali sa najprijatnijim iznenađenjem sezone

Rudar podiže formu kako odmiče borba za bodove

Rudar je prekinuo pobjedničku seriju Iskre i stigao do važnog boda u borbi za bijeg iz zone baraža.

Pljevljaci su poveli golom Krasića u 31. minutu, činilo se da imaju kontrolu rezultata, ali u 64. je sudija Savović dosudio penal za Danilovgrađane iz kojeg je Đurišić postavio konačnih 1:1.

Četa Edisa Mulalića bodovno se izjednačila sa Komom koji je trenutno iznad opasne crte.

“Remi je za nas dobar rezultat, mada ostaje žal što nijesmo osvojili sva tri boda. Poveli smo na vrijeme, a protivnik nakog toga nije stvarao šanse. Napravili smo bespotreban penal, a to nas je koštalo trijumfa. Ipak, zadovoljni smo. Uvijek je bolje kada se na tabeli nešto dodaje, a mi smo nakon ovog remija bodovno sustigli Kom koji je za jedno mjesto bolje plasiran”, kaže defanzivac prvoligaša sa sjevera, Igor Ćuković.

Rudar je ljetos prošao težak period kada je preskočio pripreme i formirao ekipu maltene u predvečerje početka sezone na domaćoj sceni.

Pljevljaci su važili za glavnog kandidata za ispadanje, ali tim je vremenom napredovao, a sada ima i šansu da izbori opstanak bez doigravanja.

“Kako vrijeme prolazi sve smo bolji na fizičkom planu, a i kao tim. Dobro radimo. Nikome protiv nas nije lako. Razmišljamo o bijegu iz zone baraža. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti do kraja polusezone, a na kraju sigurno”, ističe korpuletni Nikšićanin.

Send this to a friend