Fudbal Održana Skupština kluba

Rudar se budi: Faruk Sari novi predsjednik, stiže pojačanje iz Turske

Promjene u Fudbalskom klubu Rudar su ozvaničene – na juče održanoj sjednici Skupštine, usvojena je ostavka Muhameda Gerine, dok je za novog predsjednika kluba izabran turski biznismen Faruk Sari.

Navodi se da je novo rukovodsvo kluba izrazilo veliku zahvalnost Gerini ,,koji je u najtežim danima uspio da stvori uslove kako bi se klub takmičio u elitnom rangu“.

Najavljeno je da će Sari do kraja septembra angažovati pojačanje iz svoje zemlje i to će biti prvi Turčin u crnogorskoj ligi.

“Ono što je bitno u ovom trenutku je da klub bude kadrovski osposobljen. Kada to kažem, a novi predsjednik kluba se složio, umjesto što smo bili uvoznici igrača u narednom periodu glavni izvor prihoda treba da bude prodaja igrača. Od pjetlića do omladinskog pogona moramo imati najbolji trenerski kadar u regionu, moramo imati stručne ljude koji će biti stub kluba”, kazao je član UO Duško Šarić.

Najavljeno je i da će Rudar dobiti fudbalski kamp, koji će biti izgrađen u Borovici, gdje ekipa sada trenira.

“Za sada imamo pravo na jednog igrača, koji će donijeti neophodan kvalitet. Na polusezoni nastavljamo sa jačanjem igračkog kadra, koji će formu brusiti u Antaliji, gdje bi trebalo da obavimo tronedjeljne pripreme. Naš cilj je da na kraju sezone izborimo Evropu, što je realno, a ako se otvori prilika idemo po trofej, a to će nam biti primarni cilj naredne sezone. Takođe, pokušaćemo da u Evropi doguramo što dalje, da to ne budu samo pretkvalifikacije”, kazao je novi predsjendik kluba Faruk Sari.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Напријед Рудар! Може Рудар далеко и високо, а са врха табеле наше лиге. Срећно!!!

badžana
Gost
badžana

Snaga, udar, volim Rudar

Marko
Gost
Marko

Dobro bi bilo da se sve ovo ostvari.

Marko
Gost
Marko

Grljenje u vrijeme korone

Miki
Gost
Miki

A cete sto se grle, nista ?

Send this to a friend