Fudbal CFL

Rudar zaslužuje da igra Evropu

Rudar još uvijek ima solidne šanse da se domogne evropske scene, ali neophodna je serija pozitivnih rezultata.

Pljevljaci u subotu, u okviru 30. kola CFL dočekuju Zetu, a očekivanja od te utakmice iznio je prvotimac Rudara Dušan Živković.

“Zeta je čvrsta ekipa, koja je ispod nas četiri boda, sigurno da će doći u Pljevlja po sva 3 bod trijumf jer im je ovo jedan od posljednjih vozova da se domognu četvrtog mjesta i mogućeg izlaska u Evropu. Za nas je najbitnije da uđemo dobro u utakmicu, a pobjeda bi nam zaista mnogo značila”, rekao je Živković.

Srpski fudbaler je ove zime pojačao Rudar. Svojevremeno je bio jedan od najvećih talenata omladinske škole Crvene zvezde igrača rođenih 1996. godine, a nastupao je za prvi tim kada je trener bio Miodrag-Grof Božović.

“Ovo je jako zanimljiva liga, svako svakoga može da pobjedi, nema favorita ni u jednoj utakmici. Sviđa mi se što se šansa daje mladim igračima koji su spremni da se dokazuju što baš i nije bio slučaj u Srbiji gdje sam proveo najveći dio karijere. Saigrači su odlični momci, odmah sam se uklopio u sredinu i srećan sam ovdje u Pljevljima”, istakao je Živković.

Rudar je trenutno četvrtoplasirani tim CFL, sa pet bodova minusa u odnosu na Sutjesku i Dečić.

“Mislim da ova ekipa treba da igra Evropu, zaslužujemo. Kad se završi sezona sješcu sa čelnicima kluba da porazgovaramo o mojoj budućnosti”, zaključio je Živković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Serdar
Gost
Serdar

Sve blize evropi bravo Rudare

Send this to a friend