Fudbal

Šaćiri ne dolazi u Beograd?

Menadžer Liverpula Jirgen Klop razmišlja da ne povede Đerdana Šaćirija u Beograd na gostovanje Crvenoj zvezdi u četvrtom kolu Lige šampiona.

Šaćiri je u dobroj formi posljednjih nedjelja, ali Klop želi da izbjegne nepotrebne distrakcije s obzirom da će Švajcarac sigurno biti meta Zvezdinih navijača zbog skandala na Svjetskom prvenstvu i slučaja “albanski orao”.

To su crveno-bijele pristalice pokazale već u Liverpulu kada su dobro čuli njihovi zvižduci kad god je Šaćiri imao kontakt s loptom na Enfildu u prvom susretu dva tima prije dvije nedjelje.

“Idem tamo samo da bih igrao fudbal. Tu nema politike, samo fudbal. Ni zbog čega se ne brinem. Već su mi zviždali na SP, znam kako da se nosim s tim”, rekao je Šaćiri poslije tog meča.

Klop će u ponedjeljak izabrati tim koji će doći u Beograd na spektakl pred 50.000 “delija” na stadionu “Rajko Mitić” (utorak, 18.55).

Problem za Klopa je što već ne može da računa na neke bitne vezne igrače, prije svih na Džordana Hendersona i Nabija Keitu, pa bi odustvom Šaćirija imao težak zadatak da sastavi kreativni red svog tima.

Liverpul je u prvom duelu dva tima bio ubjedljiv sa 4:0, a pobjedom u Beogradu bi napravio ogroman korak ka osmini finala elitnog takmičenja.

U drugom meču Grupe C u utorak od 21h sastaju se Napoli i Pari Sen Žermen.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bhf
Gost
Bhf

Pametno zašto da se izlaže neprijatnostima

Kotor
Gost
Kotor

Šteta, a baš sam se radovao njegovim golovima u Beogradu.

Raspop
Gost
Raspop

Do nijesam vidio ovu sliku nijesam vjerovao da je covjek nastao od majmuna.

Siki
Gost
Siki

Prpa. A!
Stvarno su Srbi nebeski narod. Ko omalovazava Srbiju i treba ovako da se krije kao skakavac u travi.

Mirko
Gost
Mirko

Pa idite li vi onda na Kosovo odma je pored srbije posrbice

dali
Gost
dali

Slika govori sve

Send this to a friend