Fudbal

Šampion zadovoljan, Petrovac o obrazu

Lider šampionata je minimalno savladao Petrovac pod Malim brdom golom Zakarije Alharaiša u 75. minutu. Sutjeska je pod Malim brdom cijelo vrijeme jurila “nebeskoplave” bila je bolji rival, a na kraju je gol vrijedan tri boda potpisao Alharaiš.

Međutim, upravo oko tog pogotka se digla “frka” Petrovac je bio ljut na Nikšićane zato što Sutjeska nije izbacila loptu tokom akcije nakon koje je pao pogodak, jer je na travi ležao jedan igrač. Zbog toga je Rudolf Marčić ušao u raspravu sa Nikolom Rakojevićem i isključen je.

“Zaista ne bih komentarisao utakmicu, već nešto drugo”, rekao je golman “nebeskoplavih” Stefan Popović, koji se nadovezao.

“U sportu i životu uopšte smatram da je obraz najpreči, a igrači Sutjeske su pokazali da im je rezultat u prvom planu. Postići gol kada su dva naša igrača na zemlji ne smatram fer i korektnim ponašanjem”, dodao je Popović.

Petrovac je petim vezanim porazom došao na samo četiri boda iznad zone baraža, dok je Sutjeska nastavila seriju nepobjedivosti (21 utakmicu u prvenstvu i Kupu) i ostala na “plus pet” u odnosu na Budućnost. Sutjeska je prijetila preko Cigera, Alharaiša, Ćetkovića, Markovića, Vučića, dok je Petrovac uglavnom odgovarao stihijski preko Kalezića i Vuljaja.

“Dobro smo otvorili meč, od početka smo bili bolji, imali smo više prilika da i ranije postignemo gol. Ipak, dali smo gol na vrijeme i osvojili velika tri boda”, rekao je vezista Sutjeske, Branislav Janković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikšić
Gost
Nikšić

Da nije malo licemerno da igrac Petrovca prica o obrazu?Zadržavanje vremena i valjnje po terenu bez razloga i onda dajete sebi za pravo da pricate o obrazu…vjerovatno ste izgubili obecane premije iz glavnog grada.

Oni
Gost
Oni

A šta ti imaš da kažeš o obrazu, poginuli ste da uzmete bod juce jer vas je Buducnost premijala, a što nije rekao da je prije toga njihov igrač ležao a japanac krenuo u kontru i kad mu je oduzeta lopta počeo je da se valja kao i citavo drugo poluvijeme su se valjali po terenu… A bog ce vas… Više »

Send this to a friend