Fudbal

Šanse protiv Jermena podjednake, uz pomoć Vojvoda nadam se pobjedi

Fudbaler Sutjeske Vladan Bubanja smatra da su šanse u duelu druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope između Nikšićana i jermenskog Alaškerta podjednake.

Izabranici Nikole Rakojevića će poslije ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona takmičenje na međunarodnoj sceni nastaviti u drugom po kvalitetu takmičenju na Starom kontinentu.

“Počeli smo sa priprema za duel sa Alaškertom, koji u sastavu ima dosta reprezentativaca Jermenije, kao i dosta igrača iz Srbije. Jasno nam je na osnovu svega što se izdešavalo u dosadašnjim kvalifikacijama da favorita nema i da su šanse za plasman u narednu rundu kvalifikacija podjednake. Ono što je bitno jeste da stepen agresivnosti i discipline bude na istom nivou kao i protiv Astane. Volio bih i nadam se da ćemo u prvom meču imati podršku sa tribina kao što je to bio slučaj u duelu sa šampionom Kazahstana. Nadam se i vjerujem da možemo da izborimo povoljan rezultat. Plasman u narednu rundu ne mogu da obećam, ali mogu da obećam da ćemo se do posljednjeg atoma snage boriti da to ostvarimo”, rekao je Bubanja za Sport Klub.

Sutjeska će u srijedu dočekati Alaškert, dok je revanš sedam dana kasnije u Jermeniji.

Send this to a friend