Fudbal Povratak predsjednika

Šarić ponovo u Rudaru: Cilj je opstanak

Rudar će u proljećnom dijelu sezone biti kadrovski jači.

Povratak predsjednika Duška Šarića značiće puno Pljevljacima za mirnoću igračima.

Cilj je opstanak, međutim, imaće Pljevljaci drugačiju koncepciju nego ranije, sada je cilj stvaranje igrača.

“Prvo da kažem da ja i moji saradnici nećemo imati platu, već ćemo svoj posao obavljati isključivo volonterski. Normalno je da ću ja, tačnije firma koju vodim, ulagati u klub, ali to će zavisti od zarade i uspješnosti obavljanja poslova. Ono što je važno obavili smo sastanak sa predsjednikom Opštine igorom Golubovićem koji je obaćao da će loklana uprava izdvojiti oko 120 000 eura za Rudar. Takođe u godišnjem finansijskom planu Rudnika uglja predviđeno je 50 000 eura za Rudar, a isto toliko je predviđeno planom EPCG. Nadamo se da će novo rukovodstvo prepoznati značaj ulaganja u pljevaljski sport i da će ulaganja i narednom periodu biti izdašnija”, kazao je Šarić za “pvportal” i nastavio:

“Naravno nama znače i sredstva od FSCG od 80 000, a ovoga puta apelovao bih na sve kojima klub duguje da dođu u klub da se dogovore sa nama o reprogramu i planu otplate, kako bi dogovorom uspjeli da vratimo dugove. U ovom trenutku najmanje nam treba blokada računa i zbog toga molim sve one kojima dugujemo za još malo strpljenja”.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Neka vam je sa srećom .

Mirko
Gost
Mirko

Dje nabavlja robu sad?

Marko
Gost
Marko

Od tebe se samo iscekuje da postavis normalne ljude na rukovodecim pozicijama. Ako krene dobro pa da za koju godinu i totalno preuzmes klub.

Send this to a friend