Fudbal Klub sa sjevera rješava finanijske probleme

Šarić u Pljevljima: Pokušaćemo da vratimo Rudar na evropski put

Duško Šarić

Rudar se tokom posljednje tri godine mučio finansijski, klub je plesao na ivici ponora, a sve su prilike da je to ružna prošlost Pljevljaka nekadašnji finansijer Duško Šarić, pod čijim patronatom su ispisani najveći uspjesi u istoriji kluba, bi mogao da se vrati u Rudar opet kao sponzor.

Šariću će pomagati jedan od sponzora turski biznismen Faruk Sari, koji će uskoro pokrenuti biznis na sjeveru Crne Gore. A sve će biti jasnije naredne sedmice kada će Šarić održati sastanak sa sadašnjim rukovodstvom.

“Tačno je da ćemo pokušati da vratimo Rudar na evropski put. Jednostavno volim Rudar, to je moj klub i ne mogu da dozvolim da klub klizi još niže. Nadam se da ćemo ponovo biti u vrhu crnogorskog fudbala, jer Pljevlja i ljubitelji sporta zaslužuju klub na mnogo većem nivou nego što je to trenutno slučaj, rekao je Šarić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bosnjak
Gost
Bosnjak

Sara je prelomio kad je vidio da je Decic dao 4 gola tesko mu je doslo usto i reko dosta je bilo nemogu ovo dopustiti mom Rudaru odrasto sam na tom stadionu djetinstvo sam proveo tu.Informacija iz prve ruke

Poznavalac
Gost
Poznavalac

Samo si nam ti trebao

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Sta pricas bre on je odrastao u klubu svi mi Sara je bio je dobar igrac igro svim mladjim kategorijama mi znamo kolko on voli rudar.

Mikac678
Gost
Mikac678

Ovome da je sreće mjesto bi bilo u zatvoru a ne da on pomaže neki klub

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Sta pricas ti Sara je nesto sto se jednom radja u pljevljima.

Sveto.
Gost
Sveto.

Cim dodje nova vlast,dodjite oni koji Ce im puniti dzepove,pocelo je premijeru krivokapicu.

Bnjj
Gost
Bnjj

Oćeli taj biznis zaposliti ljude

DM 143 Miliona
Gost
DM 143 Miliona

Šara kad razmislim malo neću nikad doći nazad.

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Samo jako

Sasa
Gost
Sasa

Bravo

Ivana
Gost
Ivana

Svaka cast, samo neka se ulaze u CG sport

gost
Gost
gost

Šarić, poznato mi prezime…

Igor
Gost
Igor

Nadam se da ce Rudar sada biti konkuretniji i da je borba za trofeje izvjesna.Novoj upravi puno srece i da vrate klub gde mu je i mjesto.Naprijed skolski:)

Atlas1985
Gost
Atlas1985

Tako je brale da nam se liga ojača. Uložilo se dosta u fudbalsku infrastrukturu a sad malo igrački da se podignemo na viši nivo da ne strecamo od timova iz Lihtenstajna,Luksemburga,Andore,Estonije.

Send this to a friend