Fudbal

Savić dobija mjesto na Stazi legendi

Kada je dolazio svijetla Madrida nisu obasjavala njegovo lice, stigao je iz Fiorentine za skromnih 12 miliona eura (plus Mario Suarez) 2015. godine, a nakon skoro tri godine Stefan Savić je ušao među legende Atletiko Madrida.

Reprezentativac Crne Gore i zamjenik kapitena “hrabrih sokolova” je u remiju “kolčonerosa” sa Real Madridom (1:1), na “Santjago Bernabeu” u nedjelju, odigrao 100. meč za Atletiko i u narednih dana će dobiti svoje mjesto na “Stazi legendi” na stadionu “Vanda Metropolitanu”

Ime 27-godišnjeg Mojkovčanina, koji je za “kolčonerose” debitovao 22. septembra 2015, će biti ugravirano na pomenutoj “Stazi legendi”.

Bivši fudbaler Brskova, BSK Borce, Partizana, Mančester sitija i Fiorentine predstavlja bedem u mašineriji Dijega Simeonea, trenutno je jedan od najboljih defanzivaca Primere, za Atletiko je odigrao 64 meča u španskoj ligi, 20 u Ligi šampiona (igrao finale 2016), jedan u Ligi Evrope i 15 u Kupu Kralja, a postigao je jedan gol, dobio 22 žuta i dva crvena kartona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
anonymous
Gost
anonymous

Bravo, majstore! Vrlo inteligentan igrac i veliki borac.

milisav
Gost
milisav

i veliki dps-ovac..ajde sto je to, nista sporno, svako ima pravo na opredjeljenje i ja ga postujem. ali si sportista kralju..sto ce ti to..slikanje po kampanjama, vodaju te kao mecku..dovoljno govori o mentalnom sklopu. pa za koju god partiju bio, nema potrebe to da radi. puca njemu za mene, znam ali eto hahah

anonymous
Gost
anonymous

Pa mozda si u pravu, ne pratim izborne kampanje, ali sto ima veze ako se kao sportista upusta i u politiku? Jel zabranjeno? Zasto se sportisti upustaju u humanitarne akcije? Zasto se sportisti upustaju u ekoloske akcije? Zasto sto imaju pravo na svoje misljenje i drustveno su aktivni. Na isti nacin i on smatra da treba da se na neki… Više »

Send this to a friend