Fudbal

Savićev Atletiko utišao Emirate, Marsej blizu finala

foto: atleticodemadrid.com

Fudbaleri Atletiko Madrida isčupali su 1:1 u Londonu u prvom meču polufinala Lige Evrope. Marsej je stvorio prednost od 2:0 protiv Salcburga.

Izbranici Dijega Simeone igrali su praktično cijeli meč sa čovjekom manje, nakon što je Vrsaljko za manje od deset minuta dobio dva žuta kartona. Isključen je i Simeone zbog protesta, ali i bez njih dvojice kolčonerosi su izbjegli poraz.

Odlično su se branili sve do 61. minuta, kada je Lakazet savladao Oblaka. Nedugo nakon toga naš Stefan Savić je ušao u igru. Baš nakon što je on zaustavio jedan napad domaćina uslijedila je kontra iz koje je Antoan Grizman uz mnogo sreće pogodio mrežu za odličan rezultat pred revanš u Madridu.

Arsenal je imao inicijativu, nekoliko odličnih pokušaja, ali je Oblak dominirao. Posebno impresivna bila je odbrana Ramzijevog pokušaja u 87. minutu.

Velika fešta na Velodromu. Marsej je blizu finala poslije pobjede od 2:0 protiv Salcburga.

Domaćini su slavili golovima Tovina i Ndžijea, oba puta bio je asistent Paje, vjerovatno i igrač meča.

Gosti su imali nekoliko dobrih šansi i imaju za čim da žale. Najviše će pamtiti pokušaj Gulbrandsena koji je u 77. minutu bio potpuno sam i sa deset metara pogodio je desnu stativu.

Revanši su trćeg maja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Zašto bi Savić ulazio sa klupe??? Da su igrali kup protiv Almerije pa da shvatim.

Dejan ljubav 💶
Gost
Dejan ljubav 💶

Ocu da oživim fk luka bar. Stadion bi se zvao mala piramida a primao bi 25 000 gledalaca 👍

Send this to a friend