Fudbal predsjednik fscg pohvalio izbor fss u vezi novog selektora

Savićević o novom selektoru Srbije: Ako neko može da obuzda igrače, onda je to Piksi

Dragan Stojković Piksi je pravi čovjek da reprezentativcima probudi patriotizam i osjećaj privrženosti zemlji, ocijenio je predsjednik FSCG Dejan Savićević nakon što je njegov nekadašnji saigrač imenovan za novog selektora Srbije.

Stojković na klupu “orlova” stiže nakon neuspješne kampanje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nakon čega je smijenjen Ljubiša Tumbaković.

“Ako neko može da obuzda igrače, onda je to Piksi. On je pravi čovjek da reprezentativcima probudi patriotizam i osjećaj privrženosti zemlji. Rekao bih da to Srbija sada nema. Jer da ima, uz kvalitet igrača koji posjeduje, sigurno bi se plasirala na prvenstvo Evrope”, rekao je Genije za Informer i dodao:

“Beograd ima mnogo splavova i možda su oni glavni problem reprezentacije Srbije. Ako Piksi ne može da se nametne autoritetom i riješi pitanje discipline na svim nivoima, onda ne znam ko bi mogao. Takođe, Piksi ne dozvoljava miješanje u posao. Kod njega ne prolaze one fore: ‘Ovaj mora da igra zbog menadžera’“.

Piksi će predvoditi Srbiju u kvalifikacijama za Mundijal. U grupi sa “orlovima” su Portugal, Republika Irska, Luksemburg i Azerbejdžan.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petrovic
Gost
Petrovic

Piksi je civilizovano I dobar trener medju Tim kad se nadjes u zemlji gdje drma kriminal korupcija nece on dugo ostati bolje da je treniro Marsej

Aco
Gost
Aco

Svoj posa Dejo imas ti dosta problema u svojoj kuci .

zoran
Gost
zoran

Vidji ti svoju

Send this to a friend