Fudbal

Savićević: Očekujem da se na himnu Kosova svi ponašaju kao na svaku drugu

foto: fscg.me

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević očekuje da predstojeći duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Kosova bude utakmica, kao svaka druga.

“Sokolovi” će 7. juna pred praznim tribinama odigrati treći meč u ciklusu za kontinentalni šampionat, a novinare je zanimalo šta misli prvi čovjek našeg fudbala kako će reagovati fudbaleri koji su porijeklom iz Srbije, a nose dres Crne Gore.

“Očekujem da se svi ponašaju kao i na svaku drugu himnu, nema tu specijalnog ponašanja, to je utakmica kao i svaka druga”, rekao je Savićević Tanjugu u Beču.

Crna Gora kažnjena je zbog rasističkih ispada pojedinaca na meču sa Engleskom, pa protiv Kosova neće imati podršku sa tribina. Savićević ističe da Crna Gora nije rasistička država.

“Ali, desilo se da jedna grupica od sedam-osam ljudi uradi ono što nisu smjeli da urade i mi smo dobili drastičnu kaznu koju nismo zaslužili i koju ćemo vjerovatno morati da odradimo protiv Kosova. Napisali smo žalbu, ali nisam siguran da će nam ona biti usvojena”.

Savićević je dodao i da mu je žao što izabranici Ljubiše Tumbakovića neće imati 7. juna podršku sa tribina u duelu sa Kosovom.

92 Komentara na "Savićević: Očekujem da se na himnu Kosova svi ponašaju kao na svaku drugu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend