Fudbal

Savićević plaši Italijane Marakanom

Dejan Savićević svojevremeno je sa Crvenom zvezdom pokorio Evropu, a sada u ulozi legende beogradskog kluba najavljuje sjutrašnji meč protiv Napolija na startu Lige šampiona.

Predsjednik FSCG se uzda u paklenu atmosferu Zvezdinog stadiona.

„Marakana će biti 12. igrač Crvene zvezde. Napoliju će biti potrebni mnogo jaki živci u takvom ambijentu. Tribine će biti krcate, a entuzijazam među navijačima je ogroman. Crvena zvezda se poslije toliko godina vratila u Ligu šampiona, ljudi su optimisti“, rekao je Savićević za italijanske medije.

Naravno, kvalitet je na strani italijanskog predstavnika, ali…

„Napoli sigurno ima bolje igrače od Crvene zvezde. To su Insinje, Hamšik, Kaljehon… Ali biće pod ogromnim pritiskom. Ako Napoli ne bude poveo na početku meča, stvari će se zakomplilkovati. Kako vrijeme bude prolazilo, atmosfera će biti sve vrelija i neprijateljska za Napolitance. Zato moraju da jure rani gol…“

Sjutrašnji meč u Beogradu počeće u 21 čas. U drugom susretu grupe C sastaju se Liverpul i PSŽ.

L.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksandar
Gost
Aleksandar

Zvezdaaaaaa…crknite dusmani, a mi ce mo navijati za bilo koi tim iz CG ako udje u Ligu Sampiona

Krsto
Gost
Krsto

znači, nepismen. blago majki sa tobom…

Pjer
Gost
Pjer

Sve najbolje Crvenoj Zvijezdi nadam se remiju.

Titograđani
Gost
Titograđani

Genije! Tako je prije SP rekao da Srbija može do polufinala, ili čak do finala. Bog mu je dao ono što je igrao, a u glavu…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Savičeviću, dosta petljanja u srpski fudbal.
Nadam se da ćeš navijati za Napoli.
Ispod časti nam je da Crnogorci navijaju za Srbiju u bilo kom sportu.
Samo nas sramotite.

sasapg
Gost
sasapg

Napusti livadu…

iceman
Gost
iceman

e tebi prijatelju nije lako… Bog s tobom i valjda ce bit sve u redu…

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ iceman

Samo se malo za……..
Savićević je legenda.

gost
Gost
gost

Kome vama? Pa ti si iz Republike Srpske?! Kakve veze ti sa Srbijom imas? I jos nesto – sto dolazis na ovaj portal, zivota ti? Pa drzi se svojih principa – ne interesuje te nista crnogorsko, pa zato svojim putem, igumane…

Titograđani
Gost
Titograđani

Vi ste zadnja zemlja za koju bi Crnogorci trebalo da navijaju. U CG samo posrbice navijaju za srbiju. Naravno za Napoli!!!

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

И ти исто….

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

Ти си луд или безобразан..

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Oce li bit prenosa na TV?

Tijana
Gost
Tijana

Arena s. 1

Nikola
Gost
Nikola

Genije ! Poznat i priznat u svijetu !

uuuu
Gost
uuuu

Javlja li se nas predsjednik.kad igraju reprezentacija i ovi nasi mrceni klubovi?! Ne , ne boj se. Tuga od predsjednika FSCG.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

bolje bi mu bilo da gleda nasa posla…taman tuga od presjednika fscg…nerad neznanje..vidji nam stadion 2 puta po milion trave nidje nema

Tijana
Gost
Tijana

Pivodom čega da se javlja kad ne igrate nigde, ni reprezentacija, a tek klubovi. Naravno da će da komentariše kada ga pitaju strani novinari, a i kompetentan je da komentariše Zvezdu i naravno da je i pristrasan, jer je Zvezda jedan deo njegove blistave karijere. Da su ga pitali nešto za crnogorske klubove, onda bi govorio o njima. On je… Više »

Titograđani
Gost
Titograđani

Slažem se sa tobom Tijana, ali moraš da shvatiš da u CG postoji mnogo posrbica i da oni više vole Srbiju nego CG. Jedan od tih posrbica je i naš genije. Inače mislim da uopšte ne treba da imamo nikakvu vezu sa vama, a kamoli da komentarišemo vaš fudbal i ostalo. Što dalje od vas to bolje za nas!

ЖЖЖ
Gost
ЖЖЖ

И ти си ђус

samo kažem...
Gost
samo kažem...

A bolje da se ne javlja kad je nepismen…

Pjer
Gost
Pjer

Nas presjednik je jedan od najvecih igraca u istoriji zato postujte to.Akoga citav svijet postuje no tosmo mi koi pljujemo po svakome ko odskoci.Stase sve pisalo i pise o Novaku sramno pi.

Send this to a friend